Ilyen volt a tizennegyedik forduló

Szerzo:
Feltoltve: 2017.október 23

A másodosztályú labdarúgó bajnokság tizennegyedik fordulójában, két győzelem után sajnos ismét vereséget szenvedtünk. Ráadásul egy olyan meccsen kaptunk ki nagy különbséggel, melyen a szünetben még arról ábrándoztunk, hogy nyerhetünk is …

A hét végén több meglepő eredmény is született az NB II-ben: a sereghajtó Siófok legyőzte a Nyíregyházát, a Vác a feljutásról álmodozó Gyirmótot, az ETO a harmadik helyen tanyázó Kazincbarcikát küldte haza pont nélkül. A Békéscsaba otthon botlott a Szolnok ellen, mely immár fellépett a dobogó legalsó fokára. A Szeged és a Budafok újabb vereségével egyre inkább a kieső zónába csúszik. A Cegléd, illetve a listavezető MTK és második Kisvárda érvényesítette a papírformát és simán hozta a kötelezőt a Budafok, a Sopron, illetve a Dorog ellen.

Eredmények: Aqvital FC Csákvár-Budaörs 1-5, Siófok-Nyíregyháza 1-0, Sopron-MTK 0-4, Cegléd-Budafok 3-1, Mosonmagyaróvár-Szeged 1-0, Kisvárda-Dorog 2-0, Zalaegerszeg-Soroksár 2-0, Békéscsaba-Szolnoki MÁV 1-2, Győri ETO-Kazincbarcika 4-3, Vác-Gyirmót 2-1.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020