Vége: Aqvital FC Csákvár-Budaörs 1-5 (1-1)

Szerzo:
Feltoltve: 2017.október 22

Az NB II-es labdarúgó bajnokság tizennegyedik fordulójában, ma délután a “szomszédvár” Budaörs együttesét fogadja csapatunk. A 17 órakor kezdődő összecsapást online közvetítésünkön keresztül követhetik figyelemmel szurkolóink.

Vezetőedzőnk Szíjjártó István kényszerből változtatott múlt héten Budafokon győzelmet arató csapatán: a megsérült Oldal Tibor helyére ezúttal Molnár Tibor került, míg Bokros Szilárdot Mészáros Dávid váltja.

Bognár György szokásához híven ismét megkeverte lapjait és egy teljesen más tizenegyet küld a pályára, mint egy hete. A vendégek soraiban több egykori csákvári játékos is pályára lép: Wild Tamás, Bakos Szabolcs és Horváth Roland a kezdőben kap helyet, Kékesi Alex és Ódé Norbert pedig a cserék közt vár bevetésre.

Aqvital FC Csákvár-Budaörs 1-5 (1-1)

Csákvár,  300 néző, vezeti: Gaál Ákos (Kepe Arnold, Pápai Zoltán)

Aqvital: Horváth D. – Rétyi, Tar, Csonka, Baranyai – Sándor Gy., Mészáros D. – Molnár T., Polonkai, Nagy Zs. – Máté. Vezetőedző: Szíjjártó István.

Budaörs: Bese – Wild, Gyurácz, Tányéros, Medgyes – Csobánki, Sajbán Miklós – Pethő, Bakos, Sajbán Máté – Horváth R. Vezetőedző: Bognár György.

Rendkívül barátságtalan, hideg, esős idő fogadta a csapatokat.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés. Mi sárga mezben és kék nadrágban, a vendégek pedig zöld-fekete szerelésben léptek pályára.

5. perc: Mészáros Dávid buktatta Horváth Rolandot a tizenhatoson belül. A játékvezető azonnal a tizenegyespontra mutatott. Bakos Szabolcs jobbal, higgadtan a bal sarokba helyezte a labdát, 0-1.

8. perc: Tar Zsolt hozta ki bátran a labdát térfelünkről, átadását Máté egy csel után 20 méterről kapura lőtte, éppen Bese Balázs kezébe.

9. perc: Polonkai mesteri labdával indította a balösszekötő helyén kilépő Nagy Zsoltot, aki egy leheletfinom mozdulattal átpörgette a labdát a kivetődő kapus fölött, érkezett Molnár Tibor és 5 méterről a kapu közepébe helyezett, 1-1.

11. perc: Molnár Tibor száguldott el a jobb oldalon, pontosan tekert a középen érkező Máté elé, aki lövés helyett Sándor elé pörgette a labdát, ám csapatkapitányunkat Tányéros kibillentette egyensúlyából, így már nem tudott kapura lőni.

14. perc: Sajbán Máté a bal oldalról indulva becsapta Csonkát, majd éles szögből kapura lőtt, Horváth Dániel azonban vetődve hárított.

18. perc: Wild Tamás buktatta az oldalvonal mellett nagy lendülettel meglóduló Nagy Zsoltot, sárga lapot kapott.

21. perc: Nagy Zsolt a jobb oldali vonal mellől remekül tekert a kapu elé, a labda ugyan elsuhant Máté feje előtt. de Bese így is, a gólvonalon elvetődve bravúrral hárítani tudott.

23. perc: Bakos jobb oldali szabadrúgása átszállt mindenki feje fölött, Sajbán Máté az ötös sarkán levette, majd egy csel után megcélozta a rövid sarkot. Horváth Dániel azonban résen volt és hárítani tudott.

27. perc: Medgyes a bal oldalról remekül tekert a tizenegyespont magasságába, ahol Horváth Roland előrevetődve kapura fejelte a labdát, Horváth Dániel azonban bravúrral védett.

31. perc: Medgyes 25 méteres ballábas lövését Horváth Dániel a jobb sarok mellől tenyerelte szögletre.

36. perc: Sajbán Miklós a tizenegyespontról félfordulatból kapura lőtt, labdája felpörgött Csonka lábán éppen Horváth Roland elé, aki a balösszekötő helyéről, 10 méterről azonnal ismételt, de védőinkről szögletre pattant a labda.

39. perc: jobb oldali szöglet után a budaörsi védők röviden mentettek, Sándor György a jobbösszekötő helyéről, 20 méterről, ballal azonnal kapura lőtt, a labda azonban elkerülte a bal alsó sarkot.

41. perc: Polonkai és Nagy Zsolt bolondította meg a budaörsi védelmet, utóbbi jobb lábas lövését a léc alól húzta le Bese.

43. perc: Nagy Zsolt életveszélyesen tekert a jobb oldalról a budaörsi kapu elé, Horváth Roland azonban szögletre tudta fejelni a labdát.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő.

49. perc: Medgyes ívelt szabadrúgásból a tizenegyespontra, az elalvó védőink között Pethő a tehetetlen Horváth Dániel mellett a kapu közepébe helyezett, 1-2.

51. perc: Tar Zsolt kapott sárga lapot buktatásért.

52. perc: Bakos Szabolcs szabadrúgása levágódott a sorfalról, az ismétlésből 20 méterről kilőtte a jobb felső sarkot, 1-3.

53. perc: Csonka Bonifác is megkapta a maga sárgáját.

54. perc: Cserél csapatunk: Máté János helyére Molnár Csaba érkezik.

55. perc: Molnár Csaba alig lépett pályára, máris helyzetbe került, 10 méteres lövését Bese bravúrral hárította. A labda éppen Molnár Tibor elé került, aki azonban éles szögből az oldalhálóba lőtt.

58. perc: Szemet gyönyörködtető támadás végén Nagy Zsolt keresztlabdáját Molnár Csaba remekül fejelte le Polonkai elé, aki óriási helyzetben, 11 méterről nem találta el a kaput.

64. perc: Medgyes lövése pattant ki Horváth Dánielről éppen Sajbán Miklós elé, aki 2 lépésről a kapuba lőtt, 1-4.

68. perc: Kettőt is cserél csapatunk: Nagy Zsolt helyére Galambos Ádám, Mészáros Dávid helyére pedig Bokros Szilárd érkezik.

70. perc: Sajbán Máté 18 méterről a jobb alsó sarokba lőtt, 1-5.

70. perc: Cserélnek a vendégek: Pethő helyén Deli Márió folytatja.

75. perc: Molnár Csaba forgolódott a tizenhatoson belül, 15 méteres lövését Bese a bal saroknál tenyerelte szögletre.

78. perc: Cserél a Budaörs: Horváth Roland helyén Ódé Norbert folytatja.

84. perc: Harmadik cseréjét is kihasználja a Budaörs: Bakos helyére Szántó Gergő érkezik.

A játékvezető 2 percet hosszabbít.

Vége a mérkőzésnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020