Bognár György visszatér Csákvárra …

Szerzo:
Feltoltve: 2017.október 19

Ugyan különféle okokra hivatkozva sok találkozóra ráfogható, hogy kiemelkedik a szokványos bajnoki összecsapások sorából, a vasárnapi, tizennegyedik fordulóban megrendezésre kerülő Aqvital FC-Budaörs mérkőzés mindenképpen ilyen. Hogy miért? Mert a vendégegyüttes kispadján, illetve játékoskeretében számtalan olyan szakember és labdarúgó található, akiknek a közelmúltban Csákvár volt az otthonuk.

Idén már a budaörsi gárdát erősíti a korábban az Aqvital FC-nél közönség kedvencnek számító gólerős támadó, Horváth Roland, a csapatkapitányi karszalagot is megkapó, Bakos Szabolcs, a több poszton is bevethető Kékesi Alex, és a már korábban elszerződő Ódé Norbert is.

A gárda vezetőedzője pedig nem más, mint az a Bognár György, akinek irányításával csapatunk az NB III-ból indulva a másodosztály hatodik helyéig jutott. Tavaly nyáron távozott Csákvárról, előbb a Puskás Akadémiánál dolgozott, majd idén januártól a Budaörs első számú szakmai vezetője.

– Csak szép emlékeket őrzök Csákvárról és nem is elsősorban csak az eredmények miatt – felelte honlapunk érdeklődésére Bognár György. – Számtalan barát, ismerős köt a városhoz, a klubhoz. Hosszú időt töltöttem ott, mindig szívesen térek vissza. Most ugyan ellenfélként találkozunk majd vasárnap, de ettől függetlenül is figyelemmel követem a csapat szereplését, s ha nem egymás ellen játszunk, komolyan szurkolok is nekik.

A vasárnapi, Budaörs elleni bajnoki mérkőzés 17 órakor kezdődik Csákváron.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020