Fokról fokra haladva áll össze a csapat

Szerzo:
Feltoltve: 2017.október 17
tizi

Csapatunk a hét végén zsinórban a második mérkőzését nyerte meg, a Szolnoki MÁV 2-0-ás legyőzése után a Budafok otthonában is két góllal (2-0) jobbnak bizonyult ellenfelénél.

- Ahogy arról a szurkolói ankéton is beszéltem, idő kell, míg sikerül összerakni a csapatot – vélekedett a vasárnapi siker után vezetőedzőnk, Szíjjártó István. – Napról, napra, fokról fokra haladunk előre, s ha nem is sziporkázunk egyelőre, szervezett, akaratos játékunk fontos pontot, pontokat érhet. A játékosok partnerek a mindennapi munkában, az edzéseken mindent elkövetnek annak érdekében, hogy sikerüljön minél jobban begyakorolni azt a játékot, amit elterveztünk. Szerencsére sérültjeink állapota is szépen javul, a győzelmeknek köszönhetően pedig a korábbi temetői hangulat is megváltozott. Nem szabad azonban, hogy “elszálljunk” a két sikertől, hiszen helyzetünk továbbra sem rózsás. Nekünk minden egyes pontra, minden egyes újabb győzelemre szükségünk van, hogy elérjük célunkat. Márpedig azokat nem adják ingyen.

A hét végén újabb roppant fontos összecsapás vár csapatunkra, hiszen azt a Budaörsöt fogadjuk, mely hat ponttal megelőzve minket a tizennegyedik helyen tanyázik. Ha sikerül itthon tartanunk a három pontot, látótávolságon belülre zárkózhatunk fel, amennyiben viszont ne adj isten kudarcot vallanánk, nagyon leszakadnánk vetélytársunktól.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>