Megérdemelt győzelmet arattunk idegenben: Budafok-Aqvital FC Csákvár 0-2 (0-1)

Szerzo:
Feltoltve: 2017.október 15

Ma délután, a fővárosban lépett pályára csapatunk a másodosztályú labdarúgó bajnokság tizenharmadik fordulójában.

Szíjjártó István nem változtatott egy hete, a Szolnoki MÁV ellen győzelmet arató kezdőcsapaton, ugyanakkor a hazai gárda szakvezetője, Prukner László ezúttal a kezdőbe jelölte a Honvédtól nyáron távozó Vasziljevicset.

Budafok-Aqvital FC Csákvár 0-2 (0-1)

Promontor u., 500 néző, vezette: Radványi Ádám (Iványi István, Kis Zoltán)

Budafok: Somogyi Cs. – Harsányi, Vaszicsku, Csizmadia Cs., Khiesz (Vankó, szünetben) – Filkor, Margitics, Nagy T. (Ihrig-Farkas, 63.),  Vasziljevics (Oláh L., 74.), Kercsó – Pölöskei P. Vezetőedző: Prukner László.

Csákvár: Horváth D. – Rétyi, Tar, Csonka, Baranyai – Oldal T. (Kiprich D., 74.), Sándor Gy., Polonkai, Bokros (Galambos, 53.), Nagy Zs. – Máté (Molnár T., 77.). Vezetőedző: Szíjjártó István.

45. perc: Négy a négy ellen vezethettünk támadást, melynek végén a labda Nagy Zsolt elé került, aki a balösszekötő helyéről, 8 méterről, jobbal, a kivetődő kapus fölött a hálóba emelt, 0-1.

83. perc: Molnár Tibort buktatta Vaszicsku a tizenhatoson belül, sárga lap és tizenegyes. A büntetőt Sándor György higgadtan értékesítette, 0-2.

– Azt kaptam a Budafoktól, amit vártam – nyilatkozta honlapunknak a lefújást követően Szíjjártó István. – Nem csak nekünk, a hazaiaknak is rendkívül fontos volt ez a mérkőzés, de úgy érzem, megérdemelten nyertünk. Akárcsak egy hete a Szolnok ellen, most is összeszedetten, fegyelmezetten futballoztunk, és fontos három pontot szereztünk.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020