Kinek hoz szerencsét a 13?

Szerzo:
Feltoltve: 2017.október 14
A számmisztika szerint a tizenhárom a legellentmondásosabb számok közé tartozik. Nagyon sokan félnek tőle, mert szerencsétlennek tartják. Van olyan szálloda, aminek nincs 13. emelete és sokszor 13-as szobát sem számoznak meg, egyszerűen átugorják, a 12-es után a 14-es következik. Akadnak olyan sportversenyek, ahol nem osztanak ki 13-as mezt, sőt az autó, vagy motorversenyeken is mellőzik ezt a számot. Holnap a tizenharmadik fordulót rendezik az NB II-ben. Vajon melyik együttesnek hoz szerencsét vagy éppen szerencsétlenséget a 13?
Remélhetően csapatunk tagjai nem babonásak és ott folytatják, ahol egy hete, a Szolnoki MÁV ellen abbahagyták. Abban az esetben akár a három pontot is hazahozhatjuk a Promontor utcából.
A játéknap rangadóját egyébként Nyíregyházán rendezik, ahová a megyei rivális, remekül szereplő, feljutásra pályázó Kisvárda látogat.

A program – vasárnap, 15: Budafok-Aqvital FC Csákvár, Budaörs-Siófok (Tatabánya), Szolnoki MÁV-Cegléd, Vác-Békéscsaba (Óbuda, III. Ker.-pálya), Szeged-Sopron (Gyula), Kazincbarcika-Mosonmagyaróvár (Tiszaújváros), Soroksár-Győri ETO, Dorog-Zalaegerszeg, Gyirmót-MTK, Nyíregyháza-Kisvárda.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020