Játékkal a számokkal …

Szerzo:
Feltoltve: 2017.október 13
számtan

Vasárnap a tizenharmadik forduló mérkőzéseivel folytatódik a másodosztályú labdarúgó bajnokság. Csapatunk a Budafok vendége lesz a Promontor utcai pályán.

Bármilyen hihetetlenül is hangzik, az őszi első győzelmét megszerző csapatunk az elmúlt hónapban, azaz az utolsó öt fordulóban ugyanannyi pontot szerzett, mint a Prukner László dirigálta Budafok. Bár az újonc csak kétszer kapott ki ebben az időszakban, nyerni egyszer sem tudott, csupán három döntetlent ért el.  Csapatunk ugyanakkor a múlt hét végén, négy mérkőzést követően megszakította vereségsorozatát és legyőzve a Szolnoki MÁV-ot három pontot kasszírozott.

Jelenleg öt ponttal előzi meg együttesünket a nagy múltú gárda, melyet egy bravúros idegenbeli győzelemmel vasárnap estére kettőre csökkenthetünk. Az pedig már belátható távolságnak számít a kiesés elleni harcban.

A vasárnap 15 órakor kezdődő összecsapást Radványi Ádám vezeti, segítői Iványi István és Kis Zoltán lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>