Ez történt a tizenkettedik fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2017.október 9

Tegnap délután rendezték meg a tizenkettedik forduló mérkőzéseit a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Csapatunk végre megtörte a szezon eleje óta tartó átkot és győztesen hagyta el a pályát a mezőny legjobb formában lévő együttese a Szolnok ellen.

Rajtunk kívül a Sopron is megszerezte idei első győzelmét, s mivel a Siófok, a Budafok, illetve a Mosonmagyaróvár sem tudott nyerni, tovább tömörült a kiesés elleni harcban érdekeltek tábora. Ugyanakkor az MTK nagyon magabiztosan, a Kisvárda pedig vért izzadva ugyan, de begyűjtötte a három pontot, s tovább növelték előnyüket vereséget szenvedett üldözőik (Kazincbarcika, Szolnoki MÁV, ZTE) előtt. A Békéscsaba nem bírt hazai pályán a Gyirmóttal, ellenben a Nyíregyháza idegenbeli sikerének köszönhetően felzárkózott az üldöző bolyhoz.

Eredmények: Aqvital FC Csákvár-Szolnoki MÁV 2-0, Siófok-Budafok 1-1, Sopron-Kazincbarcika 2-0, Mosonmagyaróvár-Soroksár 0-1, Kisvárda-Budaörs 1-0, Győri ETO-Dorog 2-2, Cegléd-Vác 1-0, Zalaegerszeg-Nyíregyháza 0-2, Békéscsaba-Gyirmót 1-1, MTK-Szeged 3-0,

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020