Szerdán szurkolói ankét lesz a Publoban

Szerzo:
Feltoltve: 2017.október 2
hajrá

Fennállásunk legnehezebb időszakát éli klubunk, az Aqvital FC. Nem, hogy nem jönnek az eredmények, még a vereségek is olyan erővel hatnak, mint mikor a bokszolóra számolnak a ringben. A tét most már nem kisebb, minthogy nyolcnál sikerül-e felállnunk és tovább folytatnunk a harcot, vagy egyszerűen hagyjuk magunkat kiszámolni.

Ez utóbbit nagyon nem szeretnénk … Klubunk vezetői, illetve a szakmai stáb szerdán 19 órára, a Publo Étterembe várja azon szurkolóinkat, akik a nehéz időkben is kitartanak csapatunk mellett, akik szeretnék, hogy mihamarabb sikerüljön kiegyenesíteni összekuszálódott sorainkat. Az ankéton minden megjelentnek lehetősége lesz elmondani gondolatait, meglátásait, a kérdésekre pedig legjobb tudásuk szerint válaszolnak vezetőink.

Kérjük tehát szurkolóinkat, minél nagyobb számban jöjjenek el szerdán este a Publoba, hogy “kibeszélve” magunkból minden bajt és fájdalmat, a hét végén már újult erővel fogadhassuk a Szolnok együttesét.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>