Ez történt a 11. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2017.október 2

Tegnap a tizenegyedik fordulót rendezték a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Csapatunk továbbra sem tudott kimászni a szezon kezdete óta tartó szakadékból, újabb súlyos vereséget szenvedett.

A feljutásra pályázó MTK és Kisvárda ugyanakkor hozta megszokott győzelmét. A Szolnok újabb sikerével immár a dobogót ostromolja, miként a Békéscsaba is tartja gólerős formáját. A Zalaegerszeg idegenben gyűjtötte be a három pontot, míg a Gyirmót otthon diadalmaskodott a Szegeddel szemben. A győri edzőváltás győzelmet ért, az ETO meglepetésre nyerni tudott Nyíregyházán. A Siófok és Sopron változatlanul bukdácsol, így nem tudott elmozdulni a kieső helyről. A Mosonmagyaróvár fontos pontot szerzett Dorogon, távolodva ezzel az utolsó három helyezettől.

Eredmények: Vác-Aqvital FC Csákvár 5-1, Kazincbarcika-MTK 0-1, Budafok-Kisvárda 0-3, Szolnoki MÁV-Siófok 1-0, Békéscsaba-Cegléd 6-2, Budaörs-Zalaegerszeg 1-2, Soroksár-Sopron 1-0, Dorog-Mosonmagyaróvár 0-0, Nyíregyháza-Győri ETO 0-1, Gyirmót-Szeged 1-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020