Ez nem egy kieső keret

Szerzo:
Feltoltve: 2017.szeptember 30

Nincs mit tagadni, csapatunk nagyon rossz rajtot vett a 2017-18-as másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Tíz forduló alatt mindössze három pontot szerezve sereghajtóként zárja a mezőnyt. Legutóbb hazai környezetben szenvedtünk súlyos vereséget a Békéscsaba ellen.

– Sok összetevője van annak, hogy az utolsó helyen állunk – vélekedett a pénteki edzést követően csapatunk vezetőedzője, Szíjjártó István. – A keret kialakításától kezdve a példátlan sérüléshullámig mind, mind befolyásolta az eddigi szereplést, de … De akárhonnan is nézzük, ez a csapat, ez a keret nem egy kieső gárda. Válogatottat megjárt, rutinos futballisták és tehetséges fiatalok egyaránt megtalálhatók benne. Az eredmények azonban mégsem jöttek.

Hogy látja, a játékosoknak sikerült túltenniük magukat a vasárnapi kiütéses vereségen?

– Nagyon remélem, hogy igen. Mindenki másként dolgozza fel a kudarcot. Van, akin látszott, hogy bántotta a dolog, de olyan is akadt, aki rezzenéstelen arccal vette tudomásul a 0-6-ot. Nem hiszem, hogy bárkit is külön motiválni kellene most a vasárnapi meccs előtt. Régen rossz, ha valakiben nem dolgozik ilyenkor egy plusz bizonyítási vágy …

Mire számíthatnak szurkolóink a Hévízi úton?

– Hiába akadnak ügyes gyerekeink, most a rutinos öreg rókáknak kell kirángatni a csapat kátyúba ragadt szekerét. Biztos vagyok benne, Sándor Gyuri, Polonkai Attila nincsen hozzászokva, hogy csapatuk ilyen mélyrepülésben legyen. Hiszem, az első győzelem visszaadná a játékosok egészséges önbizalmát, s megindulnánk felfelé.

A Vác elleni bajnoki összecsapás vasárnap 15 órakor kezdődik a fővárosi, Hévízi úti sporttelepen.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020