A Vác ellen nyertünk idén utoljára, s most ismét a Duna-partiakkal találkozunk

Szerzo:
Feltoltve: 2017.szeptember 29
newlogo

Hétvégén, a másodosztályú labdarúgó bajnokság 11. fordulójában idegenben, a Vác fővárosi albérletében, Óbudán lép pályára csapatunk. A vasárnap 15 órakor kezdődő összecsapásnak a III. Kerületi TVE Hévizi úti sporttelepe ad otthont.

Az egykor szebb napokat megélt Duna-parti gárda – nem is olyan régen még az élvonalban nyert bajnoki címet – megjárva a poklok legmélyebb bugyrát, a megyei bajnokságból kapaszkodott vissza a profiligába, s ma már stabil tagja az NB II-nek. Az eddig lejátszott tíz forduló alatt rendkívül kiegyensúlyozottan szerepelt, 3-3 győzelem és vereség mellett négyszer döntetlenre végzett, kilenc gólt rúgott, s ugyanannyit kapott, ezzel a teljesítménnyel pedig a középmezőnyben tanyázik.

A piros-kékek számára tulajdonképpen mindegy, hogy otthon vagy idegenben lépnek pályára, ugyanazt a futballt játsszák: masszív, nem kinyíló védekezésből indulva próbálnak odaérni az ellenfelek kapuja elé. Mindennél többet mond, hogy hat mérkőzésen is érintetlen maradt a hálója. Hazai környezetben ugyan úgy van győzelmük és vereségük, végeztek döntetlenre, mint idegenben. A Horváth Károly, Nagy Tibor által dirigált keret nagy része már régóta együtt van, a játékosok ismerik egymás gondolatát is, azaz összeszokott társaság.

Az idei naptári évben utolsó bajnoki győzelmünket – még Toldi Gábor irányításával – a Vác ellen arattuk még május közepén. Jó lenne, ha most onnan folytatnánk vasárnap, ahol akkor abbahagytuk …

A találkozót Dolnegó Bálint dirigálja, segítői Bertalan Dávid és Kepe Arnold lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>