Vége: Aqvital FC Csákvár-Békéscsaba 0-6 (0-3)

Szerzo:
Feltoltve: 2017.szeptember 24

Ma este idei első bajnoki győzelmünk megszerzése reményében fogadjuk a Békéscsaba együttesét. Azon szurkolóink, akik nem láthatják élőben a találkozót, 18 órakor kezdődő online közvetítésünk révén értesülhetnek az eseményekről.

Nem volt könnyű helyzetben a mérkőzés előtt Szíjjártó István vezetőedző, aktuális keretét szinte az orvosi stáb állította össze. Sándor György, Nagy Zsolt, Mészáros Dávid, Molnár Csaba, Baranyai Ádám és Horvat Ivor vírusos betegség illetve sérülés miatt nem állhatott a szakvezető rendelkezésére. Ugyanakkor a vendég viharsarki gárda egyetlen kivétellel, múlt heti győztes csapatával lép pályára, csupán Zahorán Balázst váltja Pilán Márkó.

Aqvital FC Csákvár-Békéscsaba 0-6 (0-3)

Csákvár, 400 néző, vezeti: Böcskei Balázs (Hofbauer Roland, Bede Tamás)

Csákvár: :  Markek –  Tar, Kovács G., Gajda – Bokros, Papp M. – Molnár T., Nyilasi, Galambos – Máté, Fényes. Vezetőedző: Szíjjártó István.

Békéscsaba: Ribánszki – Kiss L., Szélpál, Nagy S. – Viczián – Pilán, Nagy I., Szatmári, Mészáros M. – Gránicz, Birtalan.  Vezetőedző: Boér Gábor.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés. Mi tiszta sárgában, a vendégek pedig tiszta lila szerelésben léptek pályára.

3. perc: Markek futott ki a tizenhatoson kívülre kapujából, ám nem sikerült elrúgnia a labdát. Mészáros a bal oldali vonal mellől azonnal megpróbálta kapu elé kanyarítani, de fényes szögletre tisztázott.

5. perc: Szatmári a tizenhatos vonalán a nyakánál fogva rántotta le Molnár Tibort, a játékvezető azonban tovább engedte a játékot.

6. perc: Máté a saját térfelünk közepén szerzett labdát, bátran rávezette a védőkre, három játékoson át is hámozta magát, ám a tizenhatos közelében passz helyett lőni akart és oda lett a lehetőség.

14. perc: Nagy István szöglete veszélyesen csavarodott a kapunk elé, Bokros Szilárd azonban  a rövid saroknál magasra ugorva ki tudta fejelni a labdát.

15. perc: Gránicz a tizenhatos jobb sarkáról, ballal magasan a léc fölé tekert.

18. perc: Nagy Sándor 50 méteres keresztlabdáját a tizenhatos jobb sarkánál Szatmári levette, egy csel után visszagurította Birtalan elé, aki óriási helyzetben lőhetett, labdája azonban Tar Zsolton irányt változtatva szögletre pattant.

20. perc galambos jobb oldali szögletét Kovács Gábor a hosszú ötös sarkán parádés mozdulattal ollózta kapura, a labda azonban a léc fölött suhant el.

22. perc:Birtalan Botond a saját térfelén állva észrevette, hogy Markek kicsit kint áll kapujából, azonnal ráemelte a labdát, de kapusunk résen volt és biztosan hárított.

24. perc: Gránicz csapta be Gajdát a jobb oldalon, az alapvonalról lágyan középre emelt, Mészáros 10 méterről, senkitől sem zavartatva a léc fölé fejelt.

25. perc: Máté Jánost szabálytalanul birkózták le a tizenhatos vonalán, a labda azonban éppen Nyilasi elé pattant, aki azonnal kapura lőtt. Ribánszki kapusról kipattant a labda, melyet Molnár Tibor vehetett át, ám 8 méterről lövés helyett passzolni akart, így oda lett a ziccer.

28. perc: Szatmári a bal összekötő helyéről remekül tekert az ötös jobb sarkára, Birtalan emelkedett a legmagasabbra, fejese azonban a bal sarok mellett hagyta el a pályát.

35. perc: Gránicz végezhetett el szabadrúgást a bal oldali szögletzászló közeléből, melyet Szélpál Norbert 3 lépésről fejelt a bal sarokba, 0-1.

38. perc: Gránicz kapott remek kiugratást a jobbösszekötő helyén, éles szögből kapura lőtt, a labda pedig Markek kapuson ugyan lelassult, de így is a jobb alsó sarokban kötött ki, 0-2.

40. perc: Galambos átadása után Máté került kecsegtető helyzetbe, a tizenhatos vonalán elfektette Szélpált, majd ballal kapura lőtt. Ribánszkiról ismét kijött a labda, de a vendégek szerencséjére a védők szögletre tudtak tisztázni.

41. perc: Galambos 22 méteres ballábas lövését Ribánszki bravúrral tolta a léc fölé.

43. perc: Nagy István remekül tette Gránicz elé a labdát a jobb oldalon, aki az alapvonalról pontosan lőtt középre, érkezett Mészáros Márk és mindenkit megelőzve a hosszú sarokra pörgetett, 0-3.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő.

51. perc: Mészáros a bal oldali oldalvonal mellől a nagy lendülettel érkező Gránicz elé gurította a labdát, aki kettőt tolt rajta, majd nagy erővel a bal alsó sarok mellé lőtt.

55. perc: Gyors bal oldali békéscsabai támadás végén Szatmári elé került a labda, aki a tizenegyespontról higgadtan emelt a bal felsőbe, 0-4.

56. perc: Cserél csapatunk: Nyilasi helyére Polonkai érkezett.

61. perc: kettős csere a vendégeknél: Mészáros helyett Gyurján, Gránicz helyett pedig Szalai folytatja a játékot.

64. perc: Viczián Ádám a jobbösszekötő helyéről, 16 méterről a jobb kapufára emelte a labdát.

66. perc: Galambos a tizenhatos bal sarkánál csinált egy cselt befelé, majd megcélozta a jobb alsó sarkot, Ribánszki bravúrral szögletre tenyerelt.

67. perc: Szatmári a bal oldali alapvonalról pontosan gurított vissza, Birtalan 8 méteres lövését Markek bravúrral hárította.

72. perc: Cserél csapatunk: Papp Máté helyén Daróczi folytatja.

74. perc: Gyurján kényszerítőzött Birtalannal, a visszakapott labdát a balösszekötő helyéről, 10 méterről kapura lőtte, Markek vetődve hárított.

77. perc: Gajda mélységből felívelt labdáját Máté fejelte kapura, Ribánszki azonban biztosan húzta le a léc alól.

78. perc: Gyurján húzott el a bal oldalon, pontosan középre lőtt labdáját Birtalan átvette, majd senkitől sem zavartatva 8 méterről a kapu közepébe lőtt, 0-5.

Cserélnek a vendégek: Viczián helyére Király Patrik érkezett.

84. perc: Szatmári 16 méteres lövését Markek még bravúrral kiütötte, de érkezett Birtalan és három lépésről a hosszú sarokba lőtt, 0-6.

85. perc: Máté lépett ki a csabai védők közül, átemelte a labdát a kivetődő Ribánszki fölött, de Szélpál a gólvonalra bevetődve még menteni tudott.

A játékvezető 2 percet hosszabbít.

Vége a mérkőzésnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020