A Békéscsaba még pontot sem szerzett Csákváron …

Szerzo:
Feltoltve: 2017.szeptember 23

Vasárnap már a tizedik fordulót rendezik a másodosztályú labdarúgó bajnokságban és szurkolóink még mindig arra várnap, hogy csapatunk megszerezze idei első győzelmét. Holnap azt a Békéscsabát fogadjuk, mely a feljutás reményében vágott neki a pontvadászatnak, s jelenleg négy győzelem, két döntetlen, három vereség után a a dobogósokat közvetlenül üldöző mezőny tagja.

Csapatunk szurkolóink hosszú böjt után lélegezhettek fel szerdán. Igaz ugyan, hogy “csak” a Magyar Kupában, de 128 nap után örülhettek ismét csákvári győzelemnek tétmeccsen. Remélhetően az NB III-as THSE-Szabadkikötő együttese ellen aratott magabiztos diadal (5-1) kimozdítja játékosainkat abból az apátiából, melyet a hosszú sikertelenség okozott. Bár sereghajtóként várjuk a holnapi meccset, a keresztbeverések miatt lemaradásunk nem behozhatatlan, két, három jó meccsel villámgyorsan felzárkózhatnánk a középmezőnybe. Csak az az első győzelem legyen már meg …

Holnapi vendégeink utolsó három csákvári vendégszereplésük alkalmával mindannyiszor vereséggel távoztak: a bajnokságban 2014 őszén 4-0, tavaly 3-1-re kaptak ki, s közben a Magyar Kupából is kiütöttük őket. Jó lenne, ha sikerülne folytatnunk ezt a szép sorozatot!

A vasárnap 18 órakor kezdődő találkozót Böcskei Balázs vezeti, segítői Hofbauer Roland és Bede Tamás lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020