Harmadosztályú csapatot kaptunk a kupában

Szerzo:
Feltoltve: 2017.szeptember 22

A szerdai mérkőzéseket követően kialakult a Magyar Kupa hatvannégyes mezőnye. A Magyar Labdarúgó Szövetség ma délelőtt megtartotta az országos főtábla következő körének sorsolást. A kiírás értelmében ezúttal már csak az élvonalbeli együttesek voltak kiemeltek, azaz az NB I-esek nem kerülhettek össze, ám a másodosztályúak akár bele is nyúlhattak a jóba.

A legjobb harminc kettő közé jutásért csapatunk ismét egy harmadosztályú együttest kapott ellenfélül: a Közép csoportban szereplő, hat forduló után 2-2 győzelemmel, döntetlennel és vereséggel nyolcadik helyen tanyázó Szekszárd UFC vendégei leszünk október 25-én. A Tolna megyei alakulat szerdán nagy meglepetést okozva harcolta ki a továbbjutást, az NB II-es Szeged gárdáját búcsúztatta tizenegyespárbajt követően.

A továbbjutás továbbra is egy mérkőzésen dől el, amennyiben a rendes játékidő döntetlennel zárul 2×15 perces hosszabbításra, szükség esetén tizenegyesrúgásokra kerül sor.

Az MK hetedik körében akad egy, két érdekesnek ígérkező összecsapás: az NB II listavezetőjéhez, a Kisvárdához látogat a Ferencváros, a Mezőkövesd Gyirmóton próbálja meg kiharcolni a továbbjutást, a Budaörs a Honvédot fogadja, míg másodosztályú csapatok találkoznak Cegléden, ahova a Soroksár utazik.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020