Gond nélkül jutottunk tovább: THSE Szabadkikötő-Aqvital FC Csákvár 1-5 (1-4)

Szerzo:
Feltoltve: 2017.szeptember 20

Ma délután a Magyar Kupa hatodik fordulójában lépett pályára csapatunk. Szíjjártó István vezetőedző nem számíthatott a sérült Baranyai Ádám, valamint a betegséggel küszködő Nagy Zsolt, Polonkai Attila és Mészáros Dávid játékára a harmadosztályú együttes csepeli otthonában megrendezett összecsapáson. Ettől függetlenül szakvezetőnk a kapus Markek Tamás kivételével csak olyan játékost jelölt a kezdőbe, aki nem vagy csak néhány percet játszott a legutóbbi, ceglédi bajnokin.

THSE Szabadkikötő-Aqvital FC Csákvár 1-5 (1-4)

Csepel, 100 néző, vezette: Kulcsár Katalin (Imrő János, Molnár István)

THSE: Kiss D. – Gólya, Révész, Csuka, Baksa – Szalai (Rácz, 73.), Németh G., Sztankó – Tóth E. (Orza, 60.), Gerhardt (Fodor, szünetben), Péter. Vezetőedző: Strebek Marcell.

Csákvár: Markek (Major, 52.) – Pintér B., Fényes, Csonka, Gajda – Nyilasi B., Bokros, Papp M. (Rétyi, 76.) – Molnár T., Máté (Jelena, a szünetben),  Sejben. Vezetőedző: Szíjjártó István.

19. perc: Sejben erőszakosan labdát szerzett a hazai térfél közepén, ügyesen emelt a tizenhatos vonalán álló Máté elé, aki kilépett Csuka mellett és higgadtan helyezett a jobb sarokba, 0-1.

23. perc: Szépségdíjas találat: papp Máté 28 méteres szabadrúgásból úgy lőtt a bal felső sarokba, hogy a labda mindkét kapufát érintve vágódott a hálóba, 0-2.

30. perc: Csonka próbálta meg tisztázni a nagy lendülettel érkező Tóth elől, a szélső azonban elsodorta a labdát, keményen keresztbe lőtt a kapu előtt, a hosszún érkezett Péter és két lépésről könnyedén gurított a hálóba, 1-2.

32. perc:Molnár Tibor az ötös jobb sarkáról kihagyhatatlan helyzetbe hozta Mátá Jánost, akinek középről már csak az üres kapuba kellett gurítani a labdát, 1-3.

43. perc: Sejben a bal oldali vonal mellől befelé cselezett a tizenhatos sarkáró, jobbal eltekerte a bal sarokra a labdát, Kiss ugyan kitenyerelte, de érkezett Molnár Tibor, aki öt méterről, előrevetődve a kapu közepébe fejelt, 1-4.

78. perc: Sakk-matt: Molnár Tibor elszáguldott a jobb szélen, az alapvonalról remekül centerezett, Jelenának az ötösön még arra is volt ideje, hogy megállítsa a labdát, majd higgadtan a bal sarokba gurított, 1-5.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020