Női játékvezető a csepeli kupameccsen

Szerzo:
Feltoltve: 2017.szeptember 19
kulcsar

A labdarúgó Magyar Kupa hatodik fordulóját szerdán délután rendezi az MLSZ. A profiliga 32 együttese ezúttal még kiemelést élvezett, nem kerülhettek szembe egymással az NB I-es, NB II-es gárdák. Csapatunk a harmadosztályban újonc THSE Szabadkikötő gárdájához látogat.

Az NB III. Nyugati csoportjában szereplő együttes a hét végén 4-0-ra kikapott Csornán, így – egy meccsel kevesebbet játszva -, három győzelemmel és két vereséggel a hetedik helyen tanyázik. A székhelyileg a fővárosban, Csepelen “élő” klub legnagyobb gondja nem is az, hogy pont nélkül maradt a hét végi bajnokin, hanem hogy egyelőre nem rendelkezik saját, hitelesített pályával. Eddig egyetlen bajnoki játszott otthon a Szabadkikötő a bajnokságban, akkor a csepeli stadiont bérelte ki. Információink szerint az MLSZ ma hitelesítheti sporttelepét, így az utolsó pillanatban elhárulhat az akadály a kupameccs megrendezése elől.

Amint azt vezetőedzőnktől, Szíjjártó Istvántól megtudtuk, a tervek szerint a sérülésből felépült, illetve az elmúlt meccseken kevesebb szerephez jutó játékosok kaphatnak bizonyítási lehetőséget a csepeli összecsapáson. A 15 órakor kezdődő mérkőzést a 2016-ban a világ legjobb női játékvezetőjének megválasztott Kulcsár Katalin dirigálja, segítői Imrő János és Molnár István lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>