A második félidő már rendben volt

Szerzo:
Feltoltve: 2017.szeptember 19

Mint köztudott, csapatunk a hét végén első alkalommal lépett pályára bajnoki mérkőzésen új vezetőedzőnk, Szíjjártó István irányításával. Az eredmény ismert, 1-0-ás vereséget szenvedtünk a Cegléd otthonában.

– A három pontnak természetesen örülök, de meg kell mondanom, a Csákvár játékban fölénk nőtt – nyilatkozta a lefújást követően az országos szaklapnak a hazaiak szakvezetője, Klausz László. –  Két nagyon szép akciót vezettünk, az egyikből gól született. Ezt a győzelmet a csapategységünknek köszönhetjük.

Az ellenfél dicsérete még akkor is jól esik, ha ez nem tompítja az újabb vereség okozta keserűségünket. Természetesen kíváncsiak voltunk új vezetőedzőnk miként értékelte az Albertirsán látottakat.

– Úgy érzem, mi domináltunk a mérkőzésen, de az első félidőben még túl bátortalanok voltunk – felelte honlapunk érdeklődésér Szíjjártó István. – Ennek ellenére kapunk nem igazán forgott veszélyben, ám egyetlen hibánkat a Cegléd könyörtelenül kihasználta. Szünet után már sokkal határozottabban futballoztunk, beszorítottuk vendéglátónkat a kapuja elé, de sajnos nem sikerült a hálóba gyömöszölnünk a labdát. A második félidei teljesítményünkkel akár elégedett is lehetnék, arra a játékra lehet alapozni. Azt viszont látni kell, egy gólveszélyes támadóra még mindenképpen szükségünk lenne …

Csapatunk a következő bajnoki mérkőzésen, vasárnap 18 órakor a Békéscsaba együttesét fogadja.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020