Ilyen volt a nyolcadik forduló

Szerzo:
Feltoltve: 2017.szeptember 11

Mint köztudott, a másodosztályú labdarúgó bajnokság nyolcadik fordulójában súlyos vereségbe futott bele csapatunk. Három pályán is az átlagnál több gólt láthattak a nézők, ugyanakkor négy meccsen egyetlen találat sem született.

A Sopron gólzáporos összecsapáson, a hajrában szerzett góllal tartott otthon egy pontot a Budaörs ellen. A Siófok nem boldogult a Váccal, a Mosonmagyaróvár a Budafokkal, a Győri ETO pedig a Szolnokkal. A Szeged a szoros eredmény ellenére is biztosan nyert a Doroggal szemben, míg a Kazincbarcika kihasználva 60 perces emberelőnyét a Soroksár ellen – a kapus Kovács Dánielt fél óra elteltével kiállította a játékvezető -, otthon tartotta a három pontot. A Kisvárda a hosszabbításban csikarta ki a győzelmet a Békéscsaba ellen, a forduló rangadóján pedig az MTK esélyt sem adott a Nyíregyházának.

Eredmények: Aqvital FC Csákvár-Gyirmót 1-5, Sopron-Budaörs 3-3, Siófok-Cegléd 0-0, Mosonmagyaróvár-Budafok 0-0, Szeged-Dorog 2-1, Győri ETO-Szolnoki MÁV 0-0, Zalaegerszeg-Vác 0-0, Kazincbarcika-Soroksár 1-0, Kisvárda-Békéscsaba 3-2, MTK-Nyíregyháza 2-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020