Csőre töltve …

Szerzo:
Feltoltve: 2017.szeptember 9
puska

Vasárnap 18 órakor az előző idényben még első osztályú Gyirmót együttesét fogadjuk bajnoki mérkőzésen. A két együttes céljai merőben mások, a vendégek az azonnali visszajutásért, mi a biztos bent maradásért küzdünk.

Eltelt hét forduló a bajnokságból, és még egyszer sem sikerült begyűjtenünk mindhárom pontot. Eddig … Mert most be fogjuk! Játékosainkban, edzőinkben óriási bizonyítási vágy dolgozik, melynek meg kell, hogy legyen az eredménye. Mondhatnánk csőre töltve várjuk a Gyirmótot! Szakvezetőink mindent bevetettek az elmúlt napokban, hogy kimozdítsák az együttes kátyúba ragadt szekerét. Nem hagyták, hogy még véletlenül is a letargia, levertség uralkodjon el a játékosokon. Az edzések mellett igyekeztek olyan programokat szervezni, mely a csapategységet, a győzni akarást erősíti – például a fővárosban paintball csatán vettek részt -, mely olyan plusz “töltetett” ad, mely visszaköszön a holnapi bajnoki mérkőzésen.

Sérültjeink állapota szépen javul, remélhetően Szanyó Károly a legerősebb tizenegyet küldheti pályára a holnapi találkozón.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>