Sok apróságon múlt, hogy csak részsikereink voltak

Szerzo:
Feltoltve: 2017.szeptember 6
somogyi

Azok a szurkolók és szakemberek, akik látták csapatunk őszi bajnoki mérkőzéseit egyöntetűen állítják, a meccsek képe alapján nem a 19. helyen kellene állnunk. Játékunk többé, kevésbé minden alkalommal rendben volt, többször vezettünk is, ám mégsem sikerült egyetlen alkalommal sem nyernünk.

- Azt hiszem nem kell senki számára sem bizonygatnunk, hogy nem így terveztük, nem ilyen bajnoki rajtra számítottunk – felelte honlapunk érdeklődésére vezetőedzőnk első számú segítője, Somogyi Krisztián. – Új csapat építésébe kezdtünk a felkészülés alatt, ám mivel az átigazolási időszak utolsó pillanataiban is még több játékos érkezett, állandóan változtatásra kényszerültünk. Idő kell, míg összeáll egy ütőképes csapat.

Mintha a szerencsével is hadilábon állnánk az ősszel …

- Úgy gondolom, több apróság közös eredménye a sikertelenségünk, s csak ezek egyik összetevője a szerencsefaktor. Olyan sorozatban vagyunk, melyet még egyikünk sem élt át a kispadon, pedig nem ma kezdtük a szakmát. Most említsem, hogy sérülések, eltiltások miatt öt forduló alatt négy kapus őrizte a hálónkat, hogy egyszerre dőlt ki a két jobbhátvéd, Rétyi Tamás és Pintér Bence, hogy ugyanez a helyzet megismétlődött a bal oldalon Baranyai Ádám és Galambos Ádám sérülésével, hogy Dulló Martint bokatörés miatt hónapokra elveszítettük, hogy egyértelműnek tűnő tizenegyeseket nem fújtak be nekünk a játékvezetők? És még sorolhatnám, de semmit nem változtat a helyzetünkön, ha csak nyalogatjuk a sebeinket. Frusztráló a sikertelenség, ugyanakkor a játékunk biztató, igenis akadnak pozitívumok. Tulajdonképpen egyedül a kisvárdai második félidőben volt jobb ellenfelünk, az összes többi meccsen akár egészen más eredmény is születhetett volna.

 Negatív spirálban vagyunk, a következő ellenfelünk pedig a tavasszal még élvonalban szerepelt Gyirmót lesz.

- Nagyon a bajnokság elején járunk még, szoros a mezőny, két, három győzelemmel máris a táblázat közepén találhatnánk magunkat. Nincs pánikhangulat az öltözőben, de tény, mindenki fokozott várakozással tekint a vasárnapi meccs elé. Reméljük végre megszakad a pechsorozatunk, megszerezzük első győzelmünket és elindulunk felfelé …

A bajnokság nyolcadik fordulójának mérkőzése vasárnap 18 órakor kezdődik Csákváron.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>