Szegény embert még az ág is húzza, hetekre kidőlt Baranyai Ádám

Szerzo:
Feltoltve: 2017.augusztus 30
baranyai

Mintha minden összeesküdött volna ellenünk. Nem csak, hogy szerencsénk nincs, nem jönnek az eredmények, de még játékosaink is sorozatban szenvednek olyan sérüléseket, melyekből csak hosszú hetek, hónapok után térhetnek vissza a pályára. Kiprich Dávid, Nyilasi Bálint, Horváth Gábor, Fényes Szabolcs, Dulló Martin után most itt a következő “maródi”.

- Bár végig játszottam a vasárnapi, kisvárdai meccset, másnap akkora volt a jobb bokám, mint egy kisebb fej káposzta – tudtuk meg Baranyai Ádámtól. – A második félidőben az egyik hazai játékos rácsúszott a kitámasztott lábamra, mely “alátört”. Éreztem, hogy fáj, de be voltam melegedve, így nem kellett cserét kérnem. Amint megpihentem, azonnal folyamatosan dagadt. Az orvosi vizsgálatok részleges bokaszalag-szakadást állapítottak meg. A héten semmit nem csinálhatok, hétfőtől kezdődik a rehabilitáció, s ha minden jól megy, 3-4 hét múlva térhetek vissza a pályára.

Csapatunk a hét végén a Siófok együttesét fogadja.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>