Csak a szünetig volt esélyünk: Kisvárda-Aqvital FC Csákvár 3-0 (0-0)

Szerzo:
Feltoltve: 2017.augusztus 27
live

Ma délután az öt forduló után az első helyen tanyázó Kisvárda vendége volt csapatunk. A találkozón azonnal mély vízbe is dobta keretünk legújabb tagját Szanyó Károly vezetőedző. A bokatörést szenvedett Dulló Martin hosszú kihagyása miatt szükségünk volt egy rutinos középső védőre. Így esett a választásunk a Vasas, a Diósgyőr, legutóbb pedig a Paks színeiben az élvonalban is megfordult, 30 éves Kovács Gáborra.

Kisvárda-Aqvital FC Csákvár 3-0 (0-0)

Kisvárda, 1100 néző, vezette: Lovas László (Bornemissza, Garai)

Kisvárda: Molnár F. T. – Zanko, Izing, Vermes, Vári – Fodor, Lucas, Misic, Oltean – Délczeg, Lukács R. (Horváth Z., 78.). Edző: Kondás Elemér.

Csákvár: Horváth D. – Rétyi, Tar, Kovács G., Baranyai – Kiprich D. (Sejben, 75.), Bokros – Mészáros D., Sándor Gy., Oldal (Daróczi, 75.) – Jelena. Edző: Szanyó Károly.

50. perc: Szöglet utáni kavarodásból Lukács Rajmond talált a hálónkba, 1-0.

65. perc: Sergiu Oltean a jobbösszekötő helyéről, 14 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot, 2-0.

68. perc: Délczeg az alapvonalról pontosan gurított vissza, érkezett Lukács a kapuba bombázott, 3-0.

Az első félidőben jól tartotta magát csapatunk, ám a szünet után a hazaiak az erdélyi Lukács Rajmund góljával hamar megszerezték a vezetést. Ezt követően teljesen megzavarodott csapatunk és a rutinos hazaiak gólokkal büntették hibáinkat.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>