A listavezetőhöz utazunk

Szerzo:
Feltoltve: 2017.augusztus 26

Vasárnap a hatodik forduló mérkőzéseivel folytatódik a másodosztályú labdarúgó bajnokság. Csapatunk a listavezető Kisvárda otthonában próbálja meg szaporítani pontjai számát.

Annál egyértelműbb mérkőzés nem igazán létezik a totózok számára, mint amikor az első fogadja az utolsót, márpedig most hasonló kilencven percet rendeznek vasárnap délután Kisvárdán. Az éllovas, feljutásról álmodozó szabolcsi alakulat a bajnoki rajton beragadó, öt forduló után még mindig nyeretlen együttesünket fogadja. A várdai klub a korábban a Debrecent NB I-es bajnoki címig vezető Kondás Elemér irányításával kezdte az új szezont, s bár az első fordulóban megnyert meccset adott döntetlenre a Mosonmagyaróvár ellen – a 90. percben még 3-1-re vezetett -, azóta képtelen hibázni. Nem csak Siófokon tudott nyerni, de legyőzte a Győri ETO-t, a Gyirmótot és a Zalaegerszeget is.

Hogy akkor mégis miben reménykedhetünk? Elsősorban abban, hogy a játékunk annak ellenére rendben volt az elmúlt meccseken is, hogy az eredmények nem jöttek. Másodsorban, a vasárnapi összecsapáson tulajdonképpen csak a hazai alakulatnak van veszíteni valója, azaz a teher a piros-fehérek vállát nyomja. Amennyiben nem csak a mezőnyben leszünk képesek jó teljesítményre, hanem a kapu előtt is feltaláljuk magunkat, akár meglepetést is okozhatunk.

A vasárnap 17.30-kor kezdődő mérkőzést Lovas László vezeti, segítői Bornemissza Norbert és Garai Péter lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020