Továbbra is nyeretlenül, azaz ilyen volt az 5. forduló

Szerzo:
Feltoltve: 2017.augusztus 24

Szerdán este az ötödik forduló mérkőzésein léptek pályára a másodosztály csapatai. Mint ismert, együttesünk nagy küzdelemben 2-1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Zalaegerszeg gárdájával szemben, és így 450 játékperc után is nyeretlenül áll a bajnokságban.

A feljutásra pályázó együttesek közül a Kisvárda, az MTK és a Békéscsaba gyűjtötte be a három pontot, ellenben a Nyíregyháza csak döntetlenre végzett otthon a Soroksárral szemben, míg a Győri ETO vereséget szenvedett Cegléd vendégeként. A Sopron megszerezte idei első bajnoki gólját és ez egy pontot jelentett számára a Vác albérletében Óbudán. A Dorog kétszer is egyenlíteni tudott Gyirmóton, végül mégis vereséget szenvedett, a Budaörs viszont féltucatot lőtt a mindezidáig veretlen Kazincbarcikának. Az újonc Budafok egy pontot otthon tartott a Szeged ellen.

Eredmények: Aqvital FC Csákvár-ZTE 1-2, Vác-Sopron 1-1, Siófok-Kisvárda 1-2, Békéscsaba-Mosonmagyaróvár 2-0, Gyirmót-Dorog 3-2, Szolnoki MÁV-MTK 1-2, Nyíregyháza-Soroksár 1-1, Cegléd-Győri ETO 2-1, Budafok-Szeged 0-0, Budaörs-Kazincbarcika 6-2.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020