Vége: Aqvital FC Csákvár-Zalaegerszeg 1-2 (1-1)

Szerzo:
Feltoltve: 2017.augusztus 23

Ma este az ötödik fordulót rendezik meg a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Csapatunk a szezont nagy reményekkel kezdő, a legutóbbi játéknapon öt gólt szerző Zalaegerszeget fogadja. A találkozó eseményeit 19 órakor kezdődő online közvetítésünk révén követhetik figyelemmel szurkolóink.

Nincs könnyű helyzetben Szanyó Károly vezetőedző, hiszen sérülés illetve eltiltás miatt nem kevesebb, mint hét játékosára sem számíthat a találkozón. Nyilasi Bálint, Rétyi Tamás, Pintér Bence, Molnár Csaba, Fényes Szabolcs és Dulló Martin maródiként csak az oldalvonal mellől szoríthat a társaknak, míg a legutóbbi fordulóban kiállított kapusunk, Horváth Gábor eltiltását tölti.

Aqvital FC Csákvár-Zalaegerszeg 1-2 (1-1)

Csákvár, 500 néző, vezeti: dr. Kovács Gergely (Király Zsolt, Kis Zoltán)

Csákvár: Markek –  Csonka, Tar, Baranyai – Mészáros, Bokros – Oldal, Daróczi, Sándor Gy., Galambos – Jelena. Edző: Szanyó Károly.

Zalaegerszeg: Szappanos – Szabó M., Koszó, Forgács, Bedi – Dubek – Fujsz, Végh, Babati – Balázs, Vernes. Edző: Zoran Szpisljak.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés, mi tiszta kékben , a vendégek pedig tiszta fehér szerelésben léptek pályára.

6. perc: Szabó a jobb oldali vonal mellől ballal emelt a tizenegyespontunk tájára, Balázs Zsolt a kapunak háttal állva próbált kapura csúsztatni, ám labdája elakadt a jól helyezkedő Tar Zsoltban.

8. perc: Bokros, Galambos, Sándor háromszögelés után csapatkapitányunk lőtte kapura, Forgács azonban blokkolni tudott.

9. perc: Galambos 20 méteres jobblábas lövését Szappanos vetődve hárította a bal kapufánál.

10. perc: Dubek felszabadításnak szánt indításával Babati iramodott meg a felezővonaltól, a tizenhatoson belül azonban lövés helyett passzolni akart és Csonka szögletre tudott menteni.

13. perc: Oldal Tibor baloldali szögletét a rosszul kimozduló Szappanos mellett a rövid saroknál Jelena fejelte a hálóba, 1-0.

16. perc: Sándor György szerzett labdát a saját tizenhatosunknál, 60 méteren keresztül vezette a labdát, ám átadását Galambos elől lefülelték a zalaegerszegi védők.

18. perc: Sándor, Bokros, Galambos volt a labda útja. Utóbbi 20 méterről centikkel lőtt a jobb felső sarok mellé.

19. perc: Jelena 19 méterről félfordulatból lőtt, Szappanos magabiztosan védett.

20. perc: Óriási ziccer maradt kihasználatlanul: Oldal verte meg Bedit a jobb oldalon, az alapvonalról remekül lőtte középre a labdát, a hosszún érkezett Galambos, aki 3 lépésről visszalőtte a labdát a bal sarokra. Szappanos kapus már verve volt, de a gólvonalon álló Forgácsban elakadt a labda.

24. perc: Oldal Tibor ismét könnyedén játszotta át Bedit, belőtt labdája megpörgött egy lábon, így átszállt Szappanos kapuson. A vendégek szerencséjére Koszó egy lépésről saját kapuja fölé fejelte a labdát.

26. perc: Csonka fellökte Babatit, sárga lapot kapott érte.

28. perc: Babati végzett el a jobb oldali vonal mellől szabadrúgást, élesen belőtt labdáját Balázs Zsolt az ötösről a léc fölé fejelte.

31. perc: Éledezik a Zete, Babati a jobbösszekötő helyéről, 20 méterről alig tévesztette el a bal alsó sarkot.

31. perc:A felezővonalon túlról, a leshatárról induló Balázs Zsolt kapott hosszú indítást, bevezette a labdát a tizenhatoson belülre, majd higgadtan gurított a tehetetlen Markek mellett a kapu közepébe, 1-1.

34. perc: Kis Zoltán asszisztens borzolja a hazai szurkolók idegeit, sokadik alkalommal engedte el  a lesről induló egerszegi támadókat.

35. perc: Galambos átadása után Oldal került helyzetbe a jobbösszekötő helyén, ám Forgács hátulról nemes egyszerűséggel felborította. A játékvezető azonban nem látott okot a közbeavatkozásra.

37. perc: Oldal kínálta fel lövésre a labdát a jobbösszekötő helyén, Mészáros 20 méterről remekül helyezte a bal felső sarokra, Szappanos azonban a levegőben úszva szögletre tenyerelte.

40. perc: Sándor Györggyel szemben szabálytalankodott Dubek, a játékvezető továbbengedte a játékot, Csonka visszahúzta a meglóduló Babatit, ezért megkapta második sárga lapját és mehetett zuhanyozni.

44. perc: Bokros osztott ki egy kötényt a bal oldalon, az alapvonalról középre gurított, Jelena a rövid saroknál az oldalhálóba helyezte a labdát.

45. perc: Tar Zsoltot a nyakánál fogva rántotta le Dubek, megúszta a sárga lapot.

Vége az első félidőnek.

46. perc: Elkezdődött a második félidő.

49. perc: Babati iramodott meg a bal oldalon, betört a tizenhatoson belülre, majd remekül tette üresbe a labdát, ám Balázs nem értette meg társát.

51. perc: Dubek buktatta Oldalt a tizenhatos jobb sarkánál, a sárga lapot megúszta, a szabadrúgást nem. Sándor beívelésére Baranyai robbant be a hosszú saroknál, Szabó a nyakánál fogva lerántotta, a játékvezető azonban szemet hunyt az eset fölött.

53. perc: Cserél a Zete: Végh helyére Ekker Milán érkezett.

54. perc: Vernes szlalomozott végig térfelünkön, tizenhatos vonaláról lőtt, Markek bravúrral védett, a kipattanót ismét Vernes lőhette kapura, ám Bokros spárgázva szögletre mentett.

55. perc: Dubek a bal oldali vonal mellől emelt kapunk elé, Balázs fejesét Markek bravúrral hárította.

58. perc: Szépen felépített támadás végén Bokros lőtte középre a labdát, Koszó az utolsó pillanatban mentett Jelena elől. Rövid kakaskodás után Tar Zsolt és Vernes Richárd kapott sárga lapot.

59. perc: Vernes műesésért sárga lapot kapott, ő is mehetett zuhanyozni.

61. perc: Ekker Milán kapott sárga lapot Mészáros buktatásáért.

63. perc: cserél csapatunk: Galambos helyére Molnár Tibor érkezik.

64. perc: Cserél a vendégcsapat: Balázs Zsolt helyén Kertész Tamás folytatja.

69. perc: Babati húzott el a bal oldalon, pontosan gurított vissza a tizenhatos vonalára, Ekker lövését azonban remekül blokkolta Bokros.

75. perc: Oldal jobb oldali szögletété a rövid saroknál Tar Zsolt pörgette kapura, Forgácsról azonban szögletre pattant a labda.

78. perc: A Forgács András által kifejelt labdát Oldal 20 méterről a bal felső sarok mellé emelte.

80. perc: Cserél csapatunk: Oldal helyére Sejben érkezik.

81. perc: Dubek bal oldali szögletét a középen berobbanó Babati Benjamin 5 méterről a léc alá vágta, 1-2.

85. perc: Cserél csapatunk: Daróczi Zoltán helyén Papp Máté folytatja a játékot.

90. perc: Jelena remekül fordult le emberéről a kaputól 20 méterre. Bal lábas lövését Szappanos csak kiütni tudta, a berobbanó Sejben elől azonban tisztáztak az egerszegi védők.

A játékvezető 3 percet hosszabbít.

Vége a mérkőzésnek.

 

 

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020