Vége: Győri ETO-Aqvital FC Csákvár 2-1 (0-0)

Szerzo:
Feltoltve: 2017.augusztus 19

Ma este Győrben, a nagy múltú ETO otthonában lép pályára csapatunk.

Győri ETO-Aqvital FC Csákvár 2-1 (0-0)

Győr, 1600 néző, vezeti: Farkas Tibor (Kepe Arnold, Kulman Tamás)

Győr: Gyurákovics – Pongrácz, Boszorád, Debreczeni (Vadász, 18.), Rokszin – Szimcsó, Magasföldi, Bagi, Szatmári (Zamostny, 63.) – Erdélyi (Kabát, a szünetben), Beliczky. Bekő Balázs.

Csákvár: Horváth D. –  Pintér, Tar, Dulló (Papp M., 32.), Baranyai – Mészáros, Galambos – Molnár T., Sándor Gy., Daróczi (Bokros, 81.) – Magyari (Major, 72.). Edző: Szanyó Károly.

32. perc: Erdélyi hátulról rácsúszott a labdát az alapvonalon kikísérő Dulló Martin lábára. A hazai játékos ugyan sárga lapot kapott, de védőnket mentő vitte kórházbe.

51. perc: Galambos 25 méterről ívelt szabadrúgást a győri kapu elé, a hazai védők megfelejtkeztek a hosszún érkező Tar Zsoltról, aki közelről a hálóba kotorta a labdát.

58. perc: Rokszin bal oldali beadását az üresen érkező Beliczky fejelte a hálóba, 1-1.

70. perc: Horváth Dániel a tizenhatoson kívül ütközött a kilépő Beliczkyvel, s a játékvezető azonnal a piros lapot mutatta fel. Szanyó Károly cserélt, Magyari Szilárd jött le és Major Barnabás állt a gólvonal elé. Fiatal hálóőrünknek ez élete első NB II-es mérkőzése.

85. perc: Kabát szöglete utáni kavarodás végén Zamostny Balázs 14 méterről a hálóba lőtt, 2-1.

Egy hozzászólás

  1. Menyhárt Ferenc

    2013.09.29. at 10:29

    Tisztelt Csákvári csapat, szurkolók!

    Érdeklődni szeretnék, hogy a játékosuk, akit a mentő vitt el, milyen sérülést szenvedett? Magam és a szurkolótársaim nevében is mielőbbi jobbulást, gyógyulást kívánunk neki!

    Sportbaráti üdvözlettel:

    Menyhárt Ferenc
    ETO-szurkoló

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020