Kabát Péterék várnak csapatunkra

Szerzo:
Feltoltve: 2017.augusztus 18

Komoly erőpróba előtt áll csapatunk: a hét végén – szombaton 19 órakor lesz a kezdőrúgás -, a bajnokság negyedik fordulójának összecsapásán, a feljutásról álmodozó Győri ETO legénysége vár együttesünkre. A zöld-fehér gárda ugyan újoncnak számít az NB II-ben, ám köztudott, hogy a nagy múltú klub adminisztratív okok miatt búcsúzott az élvonaltól 2015 nyarán. Azóta sok víz lefolyt a Dunán, más szelek fújdogálnak az ETO-parkban, ismét ütőképes együttes alakul Győrben.

Bekő Balázs vezetésével csont nélkül nyerte a harmadosztály Nyugati csoportjának pontvadászatát az ETO, s a tavaszi, komoly erőt képviselő kerethez újabb meghatározó játékosok érkeztek a nyáron. A magyar futballt ismerő szurkolóknak nem kell bemutatni Kabát Pétert (Újpest), Debreczeni Andrást (Honvéd, Vasas), Bagi Istvánt (KTE, Mezőkövesd), Tajthy Tamást, Zamostny Balázst (Újpest), Szatmári Lórándot (MTK, Puskás), Magasföldi Józsefet (ZTE, Paks), vagy éppen Beliczky Gergőt (Vasas), valamennyien hosszú éveket töltöttek el az NB I-ben.

Az első napok görcsössége után – gól nélküli döntetlen Zalaegerszegen, majd vereség hazai pályán a Kisvárda ellen – a legutóbbi fordulóban, Siófokon átesett a tűzkeresztségen a zöld-fehér legénység, megszerezte idei első győzelmét (2-0), s ez minden bizonnyal önbizalomnövelő erővel hat játékosaira. Ahhoz, hogy esélyünk legyen egy bravúros eredmény elérésére, rendkívül koncentrált játékra lesz szükségünk. Hátul egyetlen pillanatra sem hagyhat ki a figyelmünk, hiszen Kabát Péterék azonnal lecsapnak a legkisebb megingásra is, míg elől – helyzeteket eddig is zsákszámra dolgoztunk ki – hatékonyabban kell befejezni támadásainkat.

A szombaton 19 órakor kezdődő összecsapást Farkas Tibor vezeti, segítői Kepe Arnold és Kulman Tamás lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020