A 3. forduló eredményei

Szerzo:
Feltoltve: 2017.augusztus 14

Már a harmadik forduló mérkőzéseit tudták le tegnap este a másodosztályú bajnokság résztvevői. Mint köztudott, csapatunk hazai pályán döntetlenre végzett a Mosonmagyaróvár ellen. Ugyanakkor rajtunk kívül további négy összecsapás végződött pontosztozkodással.

A játéknap rangadóján a Nyíregyháza végleg tudatosította valamennyi riválisában, hogy a feljutásért küzd, simán nyert a tavasszal NB I-ben szerepelt Gyirmót otthonában. Az MTK nem boldogult Békéscsabán, sőt, tíz emberrel még a pontszerzésnek is örülnie kellett. A mezőnyben két csapat, a Zalaegerszeg és a Sopron mondhatja el magáról, hogy 270 perc alatt egyetlen gólt sem szerzett még, előbbi Kisvárdán, utóbbi Cegléden betlizett. A Győri ETO megszerezte első győzelmét, míg az újonc, sokak által előre leírt Kazincbarcika a Szolnok vendégeként bizonyította, hogy bárki ellen képes meglepetésre. A jelek szerint a Szeged nem heverte ki a múlt heti, hazai pofont, most Vácott kapott ki. A Budaörs ki-ki meccsen nem bírt a Doroggal.

Eredmények: Aqvital FC-Csákvár-Mosonmagyaróvár 1-1, Gyirmót-Nyíregyháza 0-3, Békéscsaba-MTK 0-0, Kisvárda-Zalaegerszeg 1-0, Szolnoki MÁV-Kazincbarcika 0-0, Vác-Szeged 1-0, Siófok-Győri ETO 0-2, Budaörs-Dorog 2-2, Budafok-Soroksár 1-1, Cegléd-Sopron 2-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020