Vége: Sopron-Aqvital FC Csákvár 0-0

Szerzo:
Feltoltve: 2017.augusztus 6

Csapatunk ma este 8 órakor a hűség városában lép pályára bajnoki mérkőzésen. A találkozó eredményének alakulását online közvetítésünk révén követhetik figyelemmel szurkolóink.

Sopron-Aqvital FC Csákvár 0-0

Sopron, 400 néző, vezeti: Gyarmati II Tibor (Vígh-Tarsonyi Gergő, Kulman Tamás)

Sopron: Gelei V. – Fazakas, Fehér Z., Ágh, Bor – Tóth M. (Szabó L., 77.) – Szőke (Harangozó, szünetben), Hadházi, Kővári – Garda, Kokenszky (Batizi-Pócsi, 62.).

Edző: Németh Szabolcs.

Csákvár: Horváth D. – Pintér B., Tar, Csonka, Baranyai – Oldal (Molnár T., 85.), Mészáros D. (Bokros, 77.) Sándor Gy., Daróczi (Magyari, 63.), Galambos – Jelena.

Edző: Szanyó Károly.

A mérkőzés előtt jókora felhőszakadás áztatta Sopront, s bár az eső elállt a kezdésre, a játéktér igencsak csúszóssá vált. Az első húsz percben így jobbára a talajjal birkóztak a csapatok, a kapuk nem kerültek veszélybe. Az első igazán veszélyes lehetőség a hazaiak előtt adódott: a 33. percben Szőke Dániel húzott el a bal oldalon, mindenkit kicselezett, kapu elé lőtt labdája azonban elsuhant a belső előtt. A szünet előtt azért nekünk is adódott egy komoly lehetőségünk, Pintér Bence nagy lövését Gelei Vince bravúrral, lábbal hárította. Negyvenöt perc játék után elmondható, egyenlő erők küzdelme zajlik a pályán, így igazságos a döntetlen.

Elkezdődött a második félidő, a hazaiak egy fiatalt cseréltek, Szőke helyére harangozó Harangozó Bence érkezett. Az 52. percben Fazakas és Jelena kakaskodott a soproni térfél közepén, míg azonban hazaiak játékosa megúszta egy sárgával, csatárunkat azonnali pirossal kiállította a játékvezető. Nem sokáig voltak azonban emberelőnyben a vendéglátók, az 55. percben Sándor György lövésébe Ágh Zoltán kézzel belekapott, megkapta második sárgáját, így ő is mehetett zuhanyozni. Egy óra elteltével mindkét csapat cserélt, s mindkettő támadót hozott be, bizonyítva, hogy nem elégszik meg a döntetlennel. Negyedórával a meccs vége előtt Fehér beadása után alakult ki nagy helyzet a kapunk előtt, de Harangozó ajtó-ablak ziccerben lövés helyet passzolni akart, így oda lett lett a hazaiak gólszerzési lehetősége. Mindkét edző egyszerre frissített csapatán a hajrára, ám míg a hazaiak ezzel ki is merítették változtatási lehetőségüket, Szanyó Károlynak még maradt egy csere a tarsolyában. Öt perccel a vége előtt aztán Oldal helyére jött Molnár Tibor. A játékvezető három perc hosszabbítás után lefújta az összecsapást. Csapatunk masszív játékának köszönhetően rászolgált az egy pontra.

Kiállítva: Ágh (55.), ill. Jelena (52.)

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020