Új kapus és technikai vezető érkezett

Szerzo:
Feltoltve: 2017.augusztus 4
marcz jános

Az elmúlt napokban felgyorsultak az események csapatunk háza táján. Az köztudott volt, hogy eddigi technikai vezetőnk – az előző szezonban a kapusedzői feladatokat is ellátta -, Hegedűs Ferenc csak addig marad klubunknál, míg a vezetők megtalálják utódját és átadja az éppen folyó ügyeket. Nos a héten Märcz János személyében egy olyan régi motoros érkezett Csákvárra, aki hosszú éveken keresztül dolgozott Csepelen, illetve Kispesten.

A héten több hálóőrt is megnézett Szanyó Károly vezetőedző, Somogyi Krisztián pályaedző és Szűcs Lajos kapusedző. A szakmai stáb választása végül az 1997-es születésű, 20 esztendős Major Barnabásra esett. A fiatal kapus a Vasas Kubala Akadémián nevelkedett, az elmúlt évet pedig a Honvédnál töltötte. Tehetségét bizonyítja, hogy 15 éves korától valamennyi korosztályos válogatott keretnek a tagja volt.

A régi és új technikai vezetőnk, Bertalan Zsolt ügyvezetővel közösen intézte a szakvezetőink által csütörtökön kiválasztott új kapus szerződését, játék-, és sportorvosi engedélyét. Összehangolt munkájuk eredménye, hogy Major Barnabás immár az Aqvital FC játékosának vallhatja magát.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>