“Az én hibám, hogy nem gyakoroltuk a gólszerzést”

Szerzo:
Feltoltve: 2017.augusztus 1

Futballpályákon ritka pillanatnak lehettek szemtanúi a nézők csapatunk vasárnap este, az MTK elleni mérkőzés hajrájában. Már letelt a rendes játékidő, mikor szöglethez jutottunk, s a kék-fehérek tizenhatosán belül egyszerre két kapus is várta a beívelést. A vendégek portása, Szentpéteri Viktor értelemszerűen őrizte hálóját, Horváth Gábor ellenben éppen a gólszerzés reményében hagyta ott kapunkat és sprintelt előre a másik térfélre. Volt is kavarodás a beadás után, a fővárosi védők többször is a gólvonalról mentettek …

– Én vagyok a hibás, hogy a felkészülés alatt nem gyakoroltuk a gólszerzést – ütötte el egy szokásos viccel az esetet kapusaink edzője, Szűcs Lajos. – Annak idején én is nem egyszer felbukkantam a szögleteknél az ellenfél kapuja előtt a hajrában,. Bár nem beszéltünk erről a forgatókönyvről Gabival a meccs előtt, egyet értettem vele, hogy megpróbálkozott meglepni a vendégvédőket. Akár jól is elsülhetett volna a dolog, közel jártunk az egyenlítéshez.

Hogy tetszett újdonsült tanítványa vasárnapi teljesítménye?

– Alapvetően nem keltett rossz benyomást, több bravúrja is volt, de természetesen akadtak hibái is, melyekre azonban csak az egymás közti beszélgetés, értékelés során hívom fel a figyelmét.

Csapatunk a bajnokság második fordulójában Sopronban lép pályára.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020