Nincs okunk a szégyenkezésre

Szerzo:
Feltoltve: 2017.július 31

Tegnap megkezdődött a másodosztályú labdarúgó bajnokság őszi idénye. Ugyan csapatunk 2-1-es vereséget szenvedett a nagy múltú, sokszoros magyar bajnok és kupagyőztes, ám májusban az NB I-ből kieső MTK-tól, ám nincs miért szégyenkeznünk. Nem véletlen, hogy az ellenfél edzője is dicsérte csapatunkat:

– Egy fiatal, jól játszó csapatot győztünk le, melynek sok szép sikere lesz ebben a bajnokságban – nyilatkozta a lefújás után Feczkó Tamás.

Jó érzés, hogy a vetélytárs szakvezetője elismerte együttesünk teljesítményét, ám pont sajnos nem jár érte.

– Két ellentétes félidőt láthattak a nézők – értkelte a kilencven percet a mérkőzést követően vezetőedzőnk, Szanyó Károly. – Sajnos azt kell mondanom, az első játékrészt odaajándékoztuk az MTK-nak. Fordulás után mindent megtettünk a pontszerzés érdekében, s amennyiben hamarabb szépítünk, akár meglepetést is okozhattunk volna. Úgy gondolom, van mire alapoznunk, ennek a csapatnak van jövője.

Tény, az MTK az első félidőben eldönthette volna a találkozót, ekkor Horváth Gábor többször is bravúrral hárított. A második játékrészben azonban átvettük az irányítást, s Jelena Richárd szépítő találata után, az utolsó percekben teljesen beszorultak kapujuk elé a kék-fehérek. A hosszabbításban már kapusunk is tanyát vert az ellenfél tizenhatosán belül, a fővárosi gárda védői többször is a gólvonalról mentettek, megőrizve így minimális előnyüket.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020