Nem volt elégedett Szanyó Károly a vasárnap este látott teljesítménnyel

Szerzo:
Feltoltve: 2017.július 24

Vasárnap este lejátszottuk utolsó nyári felkészülési mérkőzésünket, mától már az MTK elleni hét végi, bajnoki bemutatkozás lebeg játékosaink szeme előtt. Vezetőedzőnk a lefújás után azon melegében értékelte a Szentlőrinc ellen látottakat.

– Kulturált, a futballt valóban játszani akaró ellenféllel szemben zártuk le a felkészülési időszakot. Bár nyertünk, nem vagyok elégedett – fogalmazta meg véleményét Szanyó Károly. – Fél óra elteltével ugyan több helyzetet kidolgoztunk és rúgtunk három gólt, de el kell ismerni, vendégeinknek is voltak lehetőségeik. Védekezésünkbe, mely a korábbi meccseken rendben volt, most sajnos több hiba csúszott. Ráadásul úgy érzem, ezúttal kevesebbet futottunk, márpedig ezt a játékot futás nélkül nem lehet játszani. Eddig nem ez volt ránk a jellemző, s biztos vagyok benne, a jövőben sem ez lesz. Új csapatot építünk, olyat, amelyik függetlenül attól, hogy ki ellen lép pályára, mindenki dolgát megnehezíti a bajnokságban.

Csapatunk a héten már a bajnoki menetrendnek megfelelő ritmus készül tovább, hogy aztán vasárnap 19 órakor, az MTK elleni hazai találkozóval megkezdje szereplését a 2017-18-as másodosztályú pontvadászatban.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020