Ismét itthon készül csapatunk

Szerzo:
Feltoltve: 2017.július 20

Az egyhetes szlovéniai edzőtábor után mától ismét itthon készül csapatunk, mely a másodosztályú bajnokság jövő hét végi rajtján az NB I-ből nyáron kiesett MTK együttesét fogadja Csákváron.

A keretünk szép lassan formálódik, több kölcsönjátékos sorsáról is döntés született, s már csak egy, két játékos helye kérdéses a keretben. A szlovéniai edzőtábort sérülés miatt kihagyta Fényes Szabolcs – még a Cibalia elleni meccsen rúgott össze ellenfelével és szenvedett szalaghúzódást -, Papp Máté, valamint az első edzésen a sorból kidőlő, bokaszalag-húzódással bajlódó Kiprich Dávid. Ők hárman Saáry Andrea rehabilitációs edzővel készültek itthon az elmúlt héten, s remélhetően hamarosan bekapcsolódhatnak a közös munkába.

Ugyanakkor Szanyó Károly vezetőedző irányításával Terme Catezben készült több olyan fiatal is, akik a Puskás Akadémia játékosaként az őszt Csákváron tölthetik. Rétyi Tamás, Magyari Szilárd, Csonka Bonifác, valamint a Paksról kölcsönkapott Jelena Richárd mellé érkezhet még a 2000-es születésű Bokros Szilárd és Daróczi Zoltán is.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020