Zsinórban harmadszor kapott gól nélkül

Szerzo:
Feltoltve: 2017.július 17

Idei negyedik felkészülési mérkőzésünket játszottuk Szanyó Károly vezetőedző irányításával a hét végén, s zsinórban a harmadik alkalommal hoztuk le kapott gól nélkül a kilencven percet.

– A győzelem ellenére természetesen akad javítanivaló a játékunkon, de mindenképpen pozitívum, hogy a védekezésünk rendben van, s ezért minden dicséretet megérdemel a csapat – értékelte fiai teljesítményét a másodosztályú ljubljanai gárda elleni 1-0-ás győzelmet követően Szanyó Károly. – Pedig nyugodtan mondhatom, egy rendkívül kellemetlen stílusú, kemény ellenféllel találkoztunk, mely feljutási reményekkel várja az új szezont. Visszatámadásunk működött, labdaszerzéseink sikerültek, kapufát lőttünk. Sok ziccert dolgoztunk ki, de az utolsó passzok pontossága még nem az igazi. Az elmúlt hetek terhelésének köszönhetően a lábak még nem úgy mozognak, még görcsösebbek, de biztos vagyok benne, amint frissebbek leszünk, a pontosságunk is javulni fog. Több játékrendszert próbálgatunk, ezeket meccseken belül is váltogatjuk attól függően, hogy melyik lehet a leghatásosabb az adott mérkőzésen.

Lassan egy hónapja dolgozik együtt a kerettel …

– Nagy változások történtek az Aqvital FC-nél a nyáron, így éppen hogy túl vagyunk az ismerkedésen. Azt viszont állíthatom, az itt lévő játékosok bizonyították, lehet rájuk számítani. Még két hét van hátra a bajnokság kezdetéig, van hova javulnunk, de jó úton járunk.

Csapatunk utolsó szlovéniai felkészülési mérkőzését kedden este az első osztályú Lokomotív Zágráb ellen vívja.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020