Eltüntettük az osztálykülönbséget

Szerzo:
Feltoltve: 2017.július 9

Mint köztudott, csapatunk tegnap késő délután, remek játékkal, 0-0-ás döntetlent ért el a horvát első osztályú bajnokságban jó középcsapatnak számító Cibalia ellen megrendezett felkészülési mérkőzésen. Az összecsapást követően vezetőedzőnket kértük meg, hogy értékelje a kilencven percet.

– A felkészülés jelen időszakához képest sok pozitívumot láttam a mérkőzésen, bár nyilvánvalóan akadtak hibáink is – dicsérte csapatát Szanyó Károly. – Különösen az első félidőben mutatott játékkal lehetek elégedett, hiszen egy nálunk feljebb rangsorolt horvát együttes ellen tüntettük el az osztálykülönbséget. Abszolút partiban voltunk a szerdán NB I-es ellenféllel szemben négy gólt szerző Cibaliával. Sőt, azt hiszem a meccs legnagyobb helyzetét is mi hibáztuk el ekkor. A támadójátékunk hatékonyságán javítanunk kell, de a védekezésünk kezd rendben lenni. Az elmúlt napokban végzett munka tükrében tetszett, amit visszakaptam a csapattól, a hozzáállással pedig maradéktalanul elégedett lehetek. Egy felkészülési meccsen nem szoktam kiemelni senkit sem, de azt mindenképpen meg kell jegyeznem, a 17 éves Daróczi Zoltán játéka üde színfoltja volt a találkozónak. Minden megilletődöttség nélkül, jól futballozott a felnőttek között.

Csapatunk tagjai vasárnapra pihenőnapot kaptak. Hétfőn egy, kedden két edzés vár rájuk, majd szerdán egyhetes edzőtáborba utazunk Szlovéniába.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020