A meccsnél nincs jobb edzés

Szerzo:
Feltoltve: 2017.július 6

Mint köztudott, csapatunk szerdán késő délután lejátszotta idei második felkészülési mérkőzését. A Sepsiszentgyörgy elleni 2-1-es vereséget követően röviden értékelte a látottakat vezetőedzőnk.

– Váratlanul jött a lehetőség, hogy pályára lépjünk a Sepsi ellen, de véleményem szerint egy meccsnél jobb edzés nem létezik, így nem is gondolkodtunk rajta, hogy elvállaljuk a felkérést – kezdte Szanyó Károly. – Azt tudtuk, hogy vendégeink jóval előrébb tartanak a felkészülésben, hiszen számukra már a jövő héten megkezdődik a bajnokság, míg mi szinte csak most kezdtük az edzéseket. Nem készültünk külön a meccsre, még délelőtt is edzettünk, így érthető, hogy fáradtabban mozogtunk. Ennek ellenére nem látszott az osztálykülönbség a két együttes között. Sőt, az első félidőre nem is lehet különösebb panaszom, ám a második felvonásban azért maradt hiányérzetem. Igaz, a szünetben sort cseréltünk …

Csapatunk legközelebb szombaton lép pályára felkészülési mérkőzésen. A Felcsúton, 17 órakor kezdődő összecsapáson a horvát első osztályú Cibalia Vinkovci gárdáját – mely tegnap 4-3-ra legyőzte az NB I-es Paksot – látjuk vendégül.

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020