Ennél könnyebb is lehetett volna: az MTK-t fogadjuk a bajnoki nyitányon

Szerzo:
Feltoltve: 2017.július 5

Nem lehet azt állítani, hogy a szerencse istenasszonya, Fortuna különösebben fogta volna a kezünket a 2017-18-as bajnokság sorsolásának elkészítésekor.

Az MLSZ versenybizottsága szerdán délelőtt elkészítette a július 30-án rajtoló másodosztályú pontvadászat őszi menetrendjét. Ezek szerint idén huszonegy fordulót tudnak le a csapatok – tavaszról kettőt is előrehoznak 2017-re -, így december tizedikén lesz a zárás. Jövőre február 25-én folytatódik a bajnokság – amennyiben a magyar válogatott kiharcolná a vb-részvételt, egy héttel korábban lesz rajt – és június 2-án hirdetnek végeredményt. Ősszel egyetlen hétközi fordulót iktattak a versenynaptárba, augusztus 23-án, szerdán is pályára lépnek a csapatok.

Együttesünk talán az egész idény legnehezebb meccsével kezd július 30-án: az NB I-től nyáron búcsúzó, az azonnal visszajutást zászlajára tűző MTK-t fogadja Csákváron az első fordulóban. Egy héttel később Sopronban lesz jelenésünk, majd jön a Mosonmagyaróvár, megyünk a Győri ETO-hoz, illetve vendégül látjuk – a hétközi fordulóban – a Zalaegerszeget.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020