Kár az elhibázott tizenegyesért: Aqvital FC Csákvár-Sepsi OSK 1-2 (1-1)

Szerzo:
Feltoltve: 2017.július 5

Második nyári felkészülési mérkőzésünkön a román első osztály újoncát, a Sepsiszentgyörgy gárdáját fogadtuk. Kiprich Dávid és Nyilasi Bálint bokasérülés miatt kihagyni kényszerült az összecsapást, ellenben ott volt a keretben a hétfőn edzésbe álló Bakos Szabolcs.

Aqvital FC Csákvár-Sepsi OSK 1-2 (1-1)
Felcsút, 100 néző, vezette: Kovács II. G.
Csákvár (I. félidő): Horváth D. – Rétyi, Dulló, Lipcsei, Baranyai – Papp M., Sándor Gy., Pintér B. – Molnár Cs., Magyari, Oldal.
II. félidő: Horváth G. – Pintér B., Csonka, Lipcsei, Galambos – Fényes, Bakos, Erdei – Lőrincz, Molnár T., Oldal (Daróczi).
7. perc: Jobb oldali beadás után Lipcsei lemaradt az emberéről, Dulló nem érte el a belőtt labdát, a tizenegyes ponton egyedül maradt Hadnagy Attila pedig senkitől sem zavartatva, magabiztosan helyezett a bal alsó sarokba, 0-1.
25. perc: Remek jobb oldali háromszögelés után Rétyi mesterien emelt a kapu elé, érkezett Oldal Tibor és 8 méterről a jobb sarokba fejelt, 1-1.
30. perc: Sándor Györgyöt buktatták a tizenhatoson belül, a megítélt tizengyest azonban újdonsült csapatkapitányunk a jobb kapufára bombázta.
65. perc: Bakos a tizenhatos bal oldali vonaláról végezhetett el szabadrúgást, a hosszú sarokra elcsavart labdája a kapufáról pattant az alapvonalon túlra.

80. perc: A bal oldalról laposan belőtt labdát Hadnagy 11 méterről, középről, kapásból a hálóba vágta, 1-2.

Az első félidőben a rekkenő hőség ellenére kimondottan jó iramú meccset vívott a két csapat. Bár magabiztosan kezdtek a vendégek, nem csak egyenlítenünk sikerült még a szünet előtt, de akár a vezetést is megszerezhettük volna, ám Sándor György tizenegyesét a kapufa hárította. A térfélcserét követően szinte teljes sort cseréltünk, s ekkor több fiatal is bizonyítási lehetőséget kapott. Egészen a hajráig úgy tűnt, a rutinos vendégek így sem bírnak csapatunkkal, ám Hadnagy Attila kihasználta második félidei egyetlen lehetőségét is és ezzel megnyerték a meccset a szentgyörgyiek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020