Erdélyi, szerb, szlovén és horvát ellenfelekkel meccselünk a bajnoki rajtig

Szerzo:
Feltoltve: 2017.július 4

Miközben csapatunk kerete napról napra változik, a felkészülésünk menetrendje immár véglegessé vált. Ezek szerint a július 30-i bajnoki rajtig még hat meccsen lép pályára csapatunk – a Főnix elleni mérkőzésen már túl vagyunk -, ötször külföldi, egyszer hazai vetélytárs ellen.

Szerdán, azaz holnap 17 órakor a román I. osztályba a nyáron feljutott Sepsiszentgyörgy gárdájával találkozunk Felcsúton. Három nappal később, július 8-án a horvát első osztályú bajnokság kilencedik helyezettjét, a HNK Cibalia Vinkovcit látjuk vendégül szintén Felcsúton – a kezdés ismét 17 óra -, majd július 12. és 19. között Szlovéniába, Mariborba utazik edzőtáborba csapatunk. A kinti egy hét alatt három felkészülési meccsen is tesztelheti játékosait Szanyó Károly vezetőedző: július 13-án a szerb élvonal kilencedik helyezettje, az FK Csukaricski, július 15-én a szlovén másodosztály másodikja, az ND Ilirija Ljubljana, majd 18-án a horvát első osztály ötödik helyezettje, az NK Lokomotív Zágráb ellen lép pályára együttesünk.

A bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési meccset az NB III-as Szentlőrinc gárdája ellen vívjuk, annak helyszíne és időpontja – július 22. vagy 23. – még kérdéses.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020