Lőrincz Attila visszatért, Kiprich Dávid megsérült

Szerzo:
Feltoltve: 2017.június 28
20170628_110658

Rekkenő hőség ide, verőfényes napsütés oda, vezetőedzőnk, Szanyó Károly és kapusedzőnk, Szűcs Lajos nem ismer kegyelmet ezekben a napokban, alaposan megdolgoztatják játékosainkat.

- A múlt heti ismerkedés után most már napi két edzéssel készülünk a bajnoki rajtra, ráadásul szombaton már edzőmeccs is szerepel a programban – tudtuk meg újdonsült szakvezetőnktől. – Nincs okom a panaszra, mindenki nagyon tisztességesen dolgozik, érezni a srácokon, hogy bizonyítani akarnak. A keret egyelőre még nem kész, de reményeim szerint a szlovéniai edzőtáborba már kiegészülünk. Kiszemeltjeinkkel zajlanak a tárgyalások, ám mivel a legtöbb szerződés június 30-án jár le, kénytelenek vagyunk kivárni még ezt a néhány napot.

A kerethez kapcsolódó hír, hogy Lőrincz Attila visszatért a tengerentúlról és bekapcsolódott a munkába, míg Kiprich Dávid kisebb bokasérülést szenvedett, s emiatt kihagyta a mai foglalkozásokat. Az első napokat csapatunkkal töltő kapus, Zima Dávid már távozott is – a Dorog együttesében folytatja pályafutását -, ám Horváth Gábor máris kapott egy új riválist, a tavaszt Kozármislenyben töltő Horváth Dániel személyében.

Csapatunk első felkészülési mérkőzését szombaton 10 órakor vívja Felcsúton, amikoris a Főnix gárdáját látja vendégül.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>