Szűcs Lajos: a kapusok világa az igazi közegem

Szerzo:
Feltoltve: 2017.június 27

A kapusokra az elmúlt években nem lehetett, s a jelek szerint a jövőben sem lesz panasz klubunknál. A 2015-16-os idényt Csákváron töltő Gróf Dávidot előbb a Honvéd vitte el, s ma már válogatott kerettag. Tavalyi kapusunk, Kovács Dániel a szakemberek véleménye szerint a másodosztály egyik legjobbja volt a 2016-17-es szezonban. Bár azt egyelőre nem tudni, hogy ki őrzi hálónkat a július 30-i bajnoki rajton – Kovács Dániel és Dániel Csaba is távozott a nyáron -, ám Szűcs Lajos személyében hétfőtől olyan kapusedző felel a felkészítésükért, aki biztosíték lehet arra, hogy hálóőreink formáját nem érheti kifogás.

– Bár tisztában vagyok vele, hogy visszavonulásom után a legtöbben úgy könyveltek el, mint az NB III-as Rákosmente KSK szakmai igazgatóját, azért az én igazi közegem a kapusok világa, s nem hiszem, hogy ezt különösebben meg kellene magyaráznom – felelte lapunk érdeklődésére Szűcs Lajos. – A klub és Szanyó Karcsi szinte egyszerre kerestek meg, mondhatni összefutottak a szálak. Mindkét helyről azt éreztem, hogy velem akarnak dolgozni, így nem kellett sokat gondolkoznom az ajánlatom.

A felkészülés első napján a tavaszi idényt Budaörsön töltő, korábban Pápán is szerepelt Horváth Gáborral és a Puskás Akadémia fiataljával, Zima Ádámmal – tavasszal Dorogon védett – kezdte el a közös munkát Szűcs Lajos.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020