Szűcs Lajos és Sándor György is munkába állt az Aqvital FC Csákvárnál

Szerzo:
Feltoltve: 2017.június 26

Ma reggel hivatalosan is megkezdődött a felkészülési időszak csapatunk számára. Csapatunk tagjai – pályánk felújítása miatt – Felcsúton, a Puskás Akadémia öltözőjében találkoztak, rövid átmozgató edzés, és orvosi vizsgálat szerepelt a programban.

Arról már korábban hírt adtunk, hogy Szanyó Károly vezetőedző munkáját Somogyi Krisztián segíti pályaedzőként, most pedig kiderült, hogy a kapusok felkészítéséért Szűcs Lajos felel a jövőben. A ma már 43 éves egykori válogatott hálóőrt nem kell bemutatni senkinek sem a magyar futballban: az Újpest, a Ferencváros, a Pápa és a Dunaújváros mellett két évet eltöltött a Bundesliga első osztályában bajnoki címet szerzett Kaiserslautern gárdájánál is. Magyar bajnok, ezüst- és bronzérmes, Magyar Kupa és Szuperkupa győztes. Az elmúlt esztendőben az RKSK szakmai igazgatója volt.

A szakmai stáb mellett játékoskeretünk is alapos változáson ment át az elmúlt napokban. A távozókról már hírt adtunk (Vincze, Valleyos, Szalai, Kékesi, Dániel, Hajdú, Kovács, Gottfried, Sejben), most viszont az is kiderült, kik érkeztek a régiek helyére. A legismertebb új szerzeményünk a 33 éves, egykori válogatott középpályás, Sándor György, aki a Puskás Akadémiától érkezett hozzánk. Korábban Újpesten, Győrben, a Videotonban, az angol Plymouthban, a bolgár Litekszben, a szaud-arábiai Al-Ittihadban és az ausztrál Perth Gloryban futballozott. Az NB I-ben arany-, és ezüstérmet szerzett, pályára lépett a Magyar Kupa döntőjében, nyert Ligakupát és Bolgá Kupát.

Rajta kívül mindenben megegyeztünk a 24 éves Papp Mátéval, aki a Puskás Akadémia színeiben korábban már bemutatkozott a magyar élvonalban, s legutóbb Soroksáron szerepelt. Mosonmagyaróvárról érkezett Csákvárra a 24 éves Galambos Ádám (korábban Paks, Dunaújváros, Szolnoki MÁV), valamint Dorogról a 21 éves kapus, Zima Ádám. Keretünk másik kapusa a korábban Pápán védő, a tavaszt Budaörsön védő Horváth Gábor lehet.

A mai első edzésen nem volt ott Mészáros Dávid, aki Ausztriában van a Puskás Akadémia edzőtáborában, Bakos Szabolcs, aki néhány plusz nap szabadságot kapott, valamint Hodgyai László.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020