Átalakulóban a keret

Szerzo:
Feltoltve: 2017.június 23
vincze viktor

Még három nap és megkezdi felkészülését a 2017-18-as másodosztályú bajnokságra csapatunk. Szanyó Károly vezetőedző egy, a tavaszi szezonhoz képest igencsak átalakuló kerettel kezdheti meg a munkát.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Zalaegerszegtől és Videotontól kölcsön kapott játékosoknak (Kovács Dániel – időközben Soroksárra szerződött -, Gottfried Dániel, Sejben Viktor) vissza kellett térniük eredeti klubjaikhoz. Ma a keret további átalakulásáról tájékoztatta honlapunkat Bertalan Zsolt ügyvezető:

- Vincze Viktor (fotónkon), Valleyos Dominique, Szalai Tamás, Kékesi Alex, Dániel Csaba és a régóta sérüléssel bajlódó dr. Hajdú Sándor máshol folytatja pályafutását. A színfalak mögött javában zajlanak a tárgyalások az új szerzeményekkel, ám hogy közülük kivel számolhat majd Szanyó Károly, csak a jövő héten válik hivatalossá.

Csapatunk június 26-án – a sporttelepünkön zajló felújítási munkálatok miatt -, Felcsúton kezdi meg felkészülését az új idényre.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>