Feljutott a Balmaz, kiesett a Kozármisleny

Szerzo:
Feltoltve: 2017.június 5

Tegnap este véget ért a 2016-17-es másodosztályú bajnokság. Csapatunk begyűjtötte a számunkra létfontosságú egy pontot Siófokon (3-3), így hiába úszta meg vereség nélkül a zalaegerszegi kirándulást a Kozármisleny, hiába nyert a Cegléd a Sopron ellen, kiharcoltuk a bent maradást.

A feljutásért hasonlóan ádáz küzdelem zajlott, mint a kiesés elkerüléséért. A Puskás Akadémia mögött végül a Balmazújváros jutott fel az NB I-be, miután az utolsó fordulóban, hazai pályán legyőzte legnagyobb ellenlábasát, a Kisvárdát. A Soroksár balszerencsés vereséget szenvedett a Szolnoktól, így végül még a dobogóról is lecsúszott. A bajnok Puskás vesztett állásból fordított Budaörsön, s gyűjtötte be a három pontot. A Dorog féltucatot lőtt a sereghajtónak, de a Nyíregyháza is magabiztosan nyert a Cigánd ellen. A Békéscsaba idegenben verte a Szegedet, míg a Mosonmagyaróvár nagy csatában diadalmaskodott a Váccal szemben.

Eredmények: Dorog-SZEOL 6-0, Nyíregyháza-Cigánd 3-1, Zalaegerszeg-Kozármisleny 0-0, Cegléd-Sopron 1-0, Mosonmagyaróvár-Vác 2-1, Soroksár-Szolnoki MÁV 1-2, Szeged-Békéscsaba 1-4, Balmazújváros-Kisvárda 1-0, Budaörs-Puskás Akadémia 2-3.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020