Saját kezünkben van a sorsunk

Szerzo:
Feltoltve: 2017.május 30

Vasárnap nem sikerült bebiztosítani jövő évi másodosztályú tagságunkat, így érthetően feszült volt az 1-1-re végződött mérkőzést követően vezetőedzőnk.

– Mindennél többet mond, hogy a vendégek egyszer találták el kapunkat az egész mérkőzésen. Végig kézben tartottuk a meccset, helyzeteket alakítottunk ki, de nem tudtuk feltenni az i-re pontot – nyilatkozta a lefújást követően Toldi Gábor.

Elkeseredettsége érthető, hiszen az utolsó pillanatban csúszott ki kezünkből a három pont. Deák István kilencvenedik percben szerzett egyenlítő gólja azt jelenti, hogy mind a Kozármisleny, mind a Cegléd együttese 3-3 pont távolságból üldözi csapatunkat. Amennyiben pedig riválisaink nyernek a zárófordulóban, mi pedig vereséget szenvedünk, kevesebb győzelmünknek köszönhetően búcsúra kényszerülünk.

Elkeseredettségre azért nincs okunk, hiszen a saját kezünkben van a sorsunk. Pontot, pontokat kell szereznünk vasárnap Siófokon, s akkor mindegy, hogy mit csinál a Kozármisleny Zalaegerszegen vagy éppen otthon a Cegléd a Sopron ellen.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020