Nyerni kell, ha meghalunk is …

Szerzo:
Feltoltve: 2017.május 26

A hét végén a harminchetedik forduló mérkőzéseit rendezik a másodosztályú labdarúgó bajnokságban. Csapatunk idei utolsó hazai mérkőzésén a Mosonmagyaróvár együttesét fogadja vasárnap 18 órakor.

“Nyerni kell, ha meghalunk is, nyerni kell az angyalát” – ennél a szurkolói nótánál stílszerűbben talán nem is lehetne felvezetni a vasárnapi kilencven percet, hiszen számunkra létkérdés (lehet) a győzelem. Amennyiben ugyanis itthon tartjuk a három pontot, s a riválisaink, a Kozármisleny vagy a Cegléd nem nyer, az utolsó forduló eredményeitől függetlenül kiharcoljuk a bent maradást. Márpedig mind a baranyai, mind a Pest megyei alakulatra olyan összecsapás vár, melyen ellenfeleik a feljutásért küzdenek (a Soroksár és a Kisvárda egyaránt az NB I-be pályázik), azaz már pontszerzésük is a bravúr kategóriába tartozna.

Mindentől függetlenül, nekünk nem szabad vetélytársaink meccseivel foglalkoznunk. Sorsunk irányítása a saját kezünkben van, s ha nem hibázunk, a 2017-18-as bajnoki szezonban is a másodosztályban szerepelhet az Aqvital FC.

– Egy hiányzónk lesz a hét végén – tudtuk meg vezetőedzőnktől, Toldi Gábortól. – Dulló Martin megkapta ötödik sárga lapját Zalaegerszegen, így eltiltás miatt nem számíthatunk rá. Sérültjeink viszont felépültek, így a lehető legerősebb kerettel várjuk a hét végi mérkőzést.

A mérkőzést Takács János dirigálja, segítői Pápai Zoltán és Iványi István lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020