Edzőváltás hétvégi ellenfelünknél

Szerzo:
Feltoltve: 2017.május 25
csere

A hét végén, számunkra sorsdöntő meccsen fogadjuk az idény meglepetés-csapatát, a Mosonmagyaróvár együttesét. Az újonc remek szezont fut – különösen az ősz sikerült jól számára -, s a középmezőny stabil tagjaként látogat vasárnap Csákvárra.

Éppen ezért hatott a meglepetés erejével, hogy két fordulóval a bajnokság befejezése előtt, a napokban edzőt váltott a klub. A gárda szakvezetője, Király József, aki az NB III-ból felhozva a Mosonmagyaróvárt a tizedik helyig kormányozta előre a csapatot, hétfőn bejelentette, hogy lejáró szerződését nem hosszabbítja meg és a nyártól máshol folytatja munkáját. (A hírek szerint az NB II-be most feljutott, nagy múltú Győri ETO stábjához csatlakozik.) Ezek után a klub vezetői úgy döntöttek, hogy az idei utolsó két mérkőzésen már nem is számítanak a munkájára, és az eddigi szakmai igazgató, Nagy Mihály meccsel a Csákvár és a Vác ellen.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>