Három pont helyet egyet sem szereztünk

Szerzo:
Feltoltve: 2017.május 23
ticso

Mint köztudott, a hét végén vereséget szenvedett csapatunk Zalaegerszegen, s így továbbra sem lélegezhet fel a kiesés elleni versenyfutásban. A két klub múltját, lehetőségeit tekintve tulajdonképpen vállalható a eredmény a 3-2, ám aki látta az összecsapást az bizonyíthatja, nagyon könnyen akár fordított eredmény is születhetett volna. Erre utalt csapatunk vezetőedzője, Toldi Gábor mérkőzést követő nyilatkozata is:

- A sírból jöttünk vissza, 0-2-es állásról egyenlítettünk és megvolt a meccslabdánk. Ennek ellenére sajnos mégsem mi győztünk. Többnyire helyenként kulturáltan, jól fociztunk, az az érzésem, megérdemeltük volna a sikert.

És hogy mire célzott szakvezetőnk? Talán már túljutott az óra mutatója a kilencvenedik percen is, mikor 2-2-es állásnál az előre törő, ezúttal új szerepkörben futballozó Pintér Bence került óriási ziccerbe, de közelről nem találta el a kaput. A kimaradt helyzet pedig megbosszulta magát. Már szinte a játékvezető szájában volt a síp, mikor a 93. percben bedobáshoz jutottak a hazaiak, s a kapu elé behajított labda éppen úgy pattant, hogy Bedi Bencének csak a hálóba kellett bepasszolnia.

Így lett a találkozó 2-3 helyett 3-2, s így maradtunk pont nélkül ahelyett, hogy akár hármat is szerezhettünk volna …

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*

code

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>